Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Πάσχα του Προέδρου της Δημοκρατίας και των αρχηγών

Το Πάσχα του Προέδρου της Δημοκρατίας και των αρχηγών

Σε ρυθμούς… πασχαλινών διακοπών η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου.

Κοντά στους στρατευμένους της Αεροπορίας, στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο, βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος χθες παρακολούθησε την τελετή της Ανάστασης του Θεανθρώπου στα Ιωάννινα. 

Ο κ. Παπούλιας έφτασε στη Σκύρο γύρω στις 12:30 με στρατιωτικό αεροσκάφος και στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο διοικητής της Σμηναρχίας και οι τοπικές αρχές. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Μονάδα, όπου ευχήθηκε στους σμηνίτες “χρόνια πολλά” και εξήρε το έργο που επιτελούν, στο νευραλγικό για την άμυνα της χώρας, αυτό σημείο του Αιγαίου.

Στην Ύδρα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Προφανώς αυτές τις διακοπές τις περίμενε με ανυπομονησία ο Πρωθυπουργός., καθώς για πολλούς μήνες ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο – από τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο μέχρι τις ΗΠΑ και την Κίνα – για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.Συντροφιά με τη σύζυγο του Αντα και τα δύο του παιδιά ο κ. Παπανδρέου ξεκουράζεται στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, πριν επιστρέψει και πάλι στη… δύσκολη ρουτίνα.

“Σε αυτές τις δύσκολες και ιστορικές στιγμές για τη χώρα μας, ας είναι το Πάσχα μία πραγματική ανάσταση για όλο τον Ελληνισμό. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες” δήλωσε ο κ. Παπανδρέου από την Ύδρα.

Μήνυμα ενότητας, έστειλε σήμερα από την Κόρινθο, όπου επισκέφθηκε το 6ο Σύνταγμα Πεζικού, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τσούγκρισε κόκκινα αυγά και αντάλλαξε ευχές με τους στρατευμένους.

“Ο ελληνικός λαός περνάει σήμερα, το δικό του οικονομικό “Γολγοθά”, σε μία ώρα που το οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της χώρας έχει πια χρεοκοπήσει. Και η κρίση απαιτεί λύσεις, τομές, τολμηρές και υπεύθυνες” είπε ο κ. Σαμαράς στο πασχαλινό του μήνυμα. “Με τη βοήθεια του Θεού θα έχουμε και την έμπνευση και τη δύναμη για να δείχνουμε κάθε μέρα στον ελληνικό λαό το δρόμο της ελπίδας” συμπλήρωσε. 

Χθες το βράδυ ο κ. Σαμαράς παρακολούθησε τη λειτουργία της Ανάστασης στο Ναύπλιο και σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η χώρα θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Στο σπίτι της, στη Νέα Μάκρη θα γιορτάσει το Πάσχα η Γεν. Γραμ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα συντροφιά με την κόρη της Βασιλεία.

Αγρότης θα γίνει για λίγες ημέρες – όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά που επισκέπτεται τη φάρμα του στην Αταλάντη Λαμίας – ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με το γιο του και τα εγγόνια του δεν θα ψήσουν… οποιοδήποτε αρνί, αλλά… αρνί παραγωγής τους.

Στην Αθήνα θα γιορτάσει το Πάσχα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Και πως αλλιώς άλλωστε, αφού η σύντροφος του Μπέτυ διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε