Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Σάββατο η συνάντηση Παπαδήμου – Παπανδρέου – Μέχρι τότε … διακοπές

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό, όμως μέσω συνεργατών του στο εσωτερικό επιμένει να δηλώνει όχι μόνο παρών αλλά αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχομενα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκουράζεται εκτός Αθηνών όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, θα επιστρέψει προς το τελος της εβδομάδας. Ετσι κι αλλιώς το πρωί του Σαββάτου θα πρέπει να συναντηθεί- όπως είναι προγραμματισμένο- με τον Λουκά Παπαδήμο ενώ στη 1 το μεσημέρι θα αρχίσουν οι εργασίες και του Εθνικού Συμβουλίου. Πριν φτάσει όμως στην Αθήνα, ο Γ. Παπανδρέου θα περάσει κι από Βρυξέλλες.

O κ. Μπεγλίτης με απανωτές συνεντεύξεις του σε ΜΜΕ επιμένει να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Γ.Παπανδρέου να είναι υποψήφιος και για Πρόεδρος και για πρωθυπουργός. Καμμία σχέση δηλαδή με όσα φέρεται να είπε ο κ. Παπανδρέου στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο…

“Είναι ακόμα μια εναλλακτική πρόταση. Μπορούμε να τη συζητήσουμε αν υπάρξουν οι αναγκαίες συνθέσεις και η αποδοχή από το σύνολο, ή από τη μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Είναι ακόμη ένα ανοιχτό ενδεχόμενο”, είπε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Μπεγλίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σήμερα το τετ α τετ Παπαδήμου-Σαμαρά – Το πολιτικό κόστος…

Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητεί ο Καρατζαφέρης

Ατελείωτο παρασκηνιακό παιχνίδι μέχρι να κλείσει το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων

Spiegel: Το ΔΝΤ αμφιβάλλει ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να μειώσει το χρέος

Η Τρόικα έρχεται ο 14ος μισθός φεύγει

Σύμβουλος Πρωθυπουργού : Κινδυνεύουμε με αποβολή από το ευρώ και χρεοκοπία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε