Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το Youtube κατέβασε το χριστουγεννιάτικο βίντεο της Χρυσής Αυγής λόγω "ρητορικής μίσους"!

Το Youtube κατέβασε το χριστουγεννιάτικο βίντεο της Χρυσής Αυγής λόγω `ρητορικής μίσους`!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.12.2012 | 19:24
Πρώτη δημοσίευση: 24.12.2012 | 11:08

Καλά και ... ελληνικά Χριστούγεννα εύχεται η Χρυσή Αυγή με ένα βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της. Ωστόσο to Υοutube κατέβασε το βιντεο με αποτέλσμα να προκαλέσει την οργή της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή αφού κατέβηκε το βίντεο προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

"Ένα από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα βίντεο, γεμάτο ρομαντισμό και νοσταλγία για μία αξέχαστη εποχή, απαγορεύθηκε και διεγράφη από το διαδίκτυο. Αναφερόμαστε στο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο: "Καλά Χριστούγεννα από την Χρυσή Αυγή σε όλους τους Έλληνες" με εικόνες από την παλιά Αθήνα.

Ο διαδικτυακός τόπος Youtube το απέσυρε δηλώνοντας ότι προάγει τη... "ρητορική μίσους"! Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια. Μπορούσαν τουλάχιστον να πουν ότι απαγορεύεται οτιδήποτε έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, για να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι το εν λόγω βίντεο απεσύρθη σε χρόνο ρεκόρ. Σίγουρα οι εικόνες και τα μηνύματα που περιέχει μιλούν στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων.

Προχωράμε σε νέα ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο dailymotion και καλούμε όλους τους Έλληνες να προωθήσουν αυτή την όμορφη σύνθεση εικόνων και ήχων, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές μας για γρήγορη απελευθέρωση από τη στυγνή τυρρανία που εξουσιάζει τον κόσμο".

Στο βίντεο παρουσιάζονται εικόνες απ' την παλιά Αθήνα απ' όπου φυσικά λείπουν εικόνες μεταναστών και λοιπών στοιχείων που ενοχλούν την ... αισθητική του κόμματος που επιλέγει να κάνει σύγκριση με εικόνες απ' το σήμερα από μετανάστες, επεισόδια κλπ για να δείξει την αλλαγή προς το χειρότερο.
Διαβάστε επίσης:
“Πόλεμος” με τραυματίες στο Βόλο – Αντεξουσιαστές εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής   Διαδώστε αυτό το άρθρο