Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Το (γεμάτο συγκίνηση) post της Ντόρας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το (γεμάτο συγκίνηση) post της Ντόρας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δηλώνει συγκινημένη για τον αδελφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από το βράδυ της Κυριακής ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ανατροπή και την επικράτηση έναντι του αντιπάλου του για την προεδρία της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η αδελφή του νέου αρχηγού της “γαλάζιας” παράταξης, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε ένα post στο Facebook με το οποίο δηλώνει την συγκίνησή της που βλέπει τον αδελφό της να κρατά τα… κλειδιά της παράταξης.

Η ανάρτηση

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει στην ανάρτησή της: “Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπεις τον αδελφό σου αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία“. 

Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπεις τον αδελφό σου αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία.

Posted by Dora Bakoyannis – Ντόρα Μπακογιάννη on Thursday, 14 January 2016

Εκτός από το παραπάνω σχόλιο, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει επισυνάψει και ηχητικό απόσπασμα από συνέντευξή της στο ΒΗΜΑfm και στους δημοσιογράφους Β. Χιώτη και Ν. Παπαδόπουλο.

Όλα αυτά την ώρα που πολλά είχαν γραφτεί και… ακουστεί για τις σχέσεις μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και δεν στήριξε… φανερά στην “μάχη” για την προεδρία του κόμματος.

Η ίδια έχει ήδη εξηγήσει πως ο λόγος αυτή της… αποστασιοποίησης, ήταν πως δεν ήθελε να δώσει τροφή για σχόλια περί “οικογενειοκρατίας”, τα οποία και θα λειτουργούσαν τελικά εις βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εδώ να θυμίσουμε πως η Ντόρα Μπακογιάννη είχε σπεύσει να συγχαρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω Facebook, το βράδυ της εκλογής του, με αρκετούς να χαρακτηρίζουν… ψυχρή την πρώτη της αντίδραση!

Θυμηθείτε εκείνο το post 

Κυριάκο, συγχαρητήρια. Πέτυχες μία μεγάλη νίκη. Νίκη αρχών, νίκη των ιδεών μας, νίκη ανανέωσης. Για τη ΝΔ ξεκινάει μια κ…

Posted by Dora Bakoyannis – Ντόρα Μπακογιάννη on Sunday, 10 January 2016

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε