Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Το newsit.gr πέρασε μία ημέρα με τον Βασίλη Λεβέντη – Φωτογραφίες

Το newsit.gr πέρασε μία ημέρα με τον Βασίλη Λεβέντη – Φωτογραφίες

Το newsit.gr πέρασε μία ημέρα δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη. Ο μαραθώνιος ξεκινάει στις 7 το πρωί…

Ξύπνησε στις 7 το πρωί και ετοιμάστηκε για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη στον ΑΝΤ1. Στις 8 παρά 15 αναχώρησε από το σπίτι του στη Βάρη και κατευθύνθηκε προς τα Σπάτα, όπου εδρεύει ο τηλεοπτικός σταθμός. Εκεί συνομίλησε με τον Γιώργο Παπαδακη και χαρακτήρισε… γκαντέμη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

11 το πρωί. Ο Βασίλης Λεβέντης ελέγχει τα οικονομικά του κόμματός του, στο γραφείο του

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του κόμματός του, στο Μεταξουργείο. Εκεί βρίσκονταν η σύζυγός του και οι στενοί του συνεργάτες.

Αφού συζήτησε για λίγη ώρα με τη σύζυγό του, ήπιε τον πρωινό του καφέ και συνομίλησε με πολίτες που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο.

Ο Βασίλης Λεβέντης συνομιλεί με πολίτες

“Καθημερινό φαινόμενο” όπως μας λένε συνεργάτες του. “Ο πρόεδρος ειναι ίδιος με την ημέρα που μπήκαμε στη Βουλη. Ψύχραιμος, χαμογελαστός, σταθερός στις θέσεις του και με καθημερινό χιούμορ. Ένας απλός άνθρωπος”, προσθέτουν οι συνεργάτες του.

Ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων ξεφυλλίζει τις εφημερίδες

Αφού είδε τους πολίτες και διάβασε την επικαιρότητα από τις εφημερίδες, πραγματοποίησε μίνι σύσκεψη με συνεργάτες του στο γραφείο του. Στις 14:00 μετέβη στη Βουλή συνοδευόμενος μαζί με τη σύζυγό του.

Ο Βασίλης Λεβέντης φεύγει από το γραφείο του και πηγαίνει προς τη Βουλή

Πραγματοποίησε σύσκεψη με την κοινοβουλευτική του ομάδα και συζήτησαν για την κοινή τους απόφαση να μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη νεοσύστατη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. 

Οι λόγοι όπως μας λένε οι συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη είναι απλοί. Πιστεύει ότι “αυτή η κυβέρνηση συνίσταται  από ετερώνυμα που δεν μπορούν να συνυπάρξουν”, σημειώνουν και προσθέτουν: “Ακόμη πιο βασικό είναι ότι πρότεινε στον Τσίπρα να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και του ζήτησε με προσωπική του επιστολή να δεχτεί τα εννέα σημεία της Ένωσης Κεντρώων με μεταρρυθμίσεις για τη χώρα”.

Όταν ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με την κοινοβουλευτική ομάδα ο ακούραστος Βασίλης Λεβέντης παρέμεινε στο γραφείο του με τη σύζυγό του και ξεκίνησε να παρακολουθεί τος ομιλίες στη Βουλή ενώ κατά διαστήματα δεχόταν βουλευτές του κόμματος στο γραφείο του. 

Στος 9 το βράδυ εισήλθε στο κοινοβούλιο για να μιλήσει σχετικά με τη σημερινή διαδικασία στη Βουλή. Δεν μπλέχτηκε σε κανένα πηγαδάκι ούτε όπως μας λένε στενοί του συνεργάτες “έκατσε στο καφενείο και στο εντευκτηρίο”. 

Και η βραδιά είναι ακόμη πολύ μεγάλη για τον Βασίλη Λεβέντη και την κοινοβουλευτική του ομάδα. 

 

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε