Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι παίζουν οι γερμανοί πολιτικοί με τον Τσίπρα

Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι παίζουν οι γερμανοί πολιτικοί με τον Τσίπρα

Η επίθεση που εξαπέλυσε την Δευτέρα από το Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από τον Ολάντ και στην Γερμανία, φαίνεται ότι του στοιχίζει ακριβά.

Από την ώρα που πάτησε το πόδι του στο Βερολίνο ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ είχε διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα συναντήσεων συνέβησαν τα εξής:

Το σημερινό του ραντεβού με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. των σοσιαλδημοκρατών Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή. Ο κ.Σταϊνμάγερ, ακύρωσε ο ίδιος προσωπικά το ραντεβού.

Λίγη ώρα αργότερα όμως και ενώ ο κ.Τσίπρας είχε κάνει ήδη κάποιες επαφές με στελέχη της γερμανικής αριστεράς, ο ίδιος ο κ. Στάϊνμαγερ ζήτησε να δει τελικά τον κ.Τσίπρα.
Το ραντεβού θα γίνει σε λίγη ώρα.

Το κλίμα που συνάντησε ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στην Γερμανία, δεν μοιάζει καθόλου με το κλίμα στο Παρίσι. Άλλοι τον λένε ο Τσε Γκεβάρα της Ελλάδας που είναι άγνωστο που θα την οδηγήσει και άλλοι λένε ότι αναζητεί συμμάχους σε λάθος πλευρά…

Ήδη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζονται επιφυλάξεις για το κατά πόσο ωφέλησε η μινι ευρωπαϊκή περιοδεία του.
Το video που κάνει τον γύρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ με τον κ. Τσίπρα να επιτίθεται σε Γαλλία και Γερμανία την ώρα που η Ελλάδα αναζητά συμμάχους πλήττει την εικόνα της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκάφα Τσίπρα με Ολάντ: “Θα γίνει … Ολαντ-ρέου!” – video


Ολάντ σε Βενιζέλο:Είμαστε σύμμαχοι της Αθήνας για να απαλυνθεί το Μνημόνιο – Τι είπαν οι 2 άνδρες – Τι ρώτησε ο Γάλλος Πρόεδρος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε