Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το προεκλογικό δώρο του Τσίπρα στην Μέρκελ

Το προεκλογικό δώρο του Τσίπρα στην Μέρκελ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.12.2012 | 16:45

Με άρθρο τουστην εφημερίδα τα "Νέα του Σαββατοκύριακου" ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την απαγκίστρωση από το Μνημόνιο ως  προεκλογικό δώρο στην γερμανίδα καγκελάριο.

«Ελάχιστο πατριωτικό καθήκον μιας συγκυβέρνησης με λαϊκή εντολή την επαναδιαπραγμάτευση και την απαγκίστρωση από το Μνημόνιο είναι να μην αποδεχθεί την επανάληψη των ίδιων ολέθριων επιλογών. Να μην αποδεχθεί το "πατριωτικό" πλιάτσικο στα υπολείμματα των αποθεματικών των ταμείων για την επαναγορά ομολόγων. Ως προεκλογικό δώρο στην κυρία Μέρκελ» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωση - άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα του Σαββατοκύριακου».

Ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «όσο η ύφεση καλπάζει, τα ημίμετρα για το χρέος θα διαρκούν, το πολύ, τρεις μήνες. Η επικοινωνιακή ευεξία της συγκυβέρνησης και της σιαμαίας διαπλοκής για λίγες μόνον ημέρες. Όπως και με το PSI» και απαντά στους επικριτές του κόμματός του, ότι με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ «θα υπήρχε πρωτογενές πλεόνασμα και για την αποπληρωμή μισθών και συντάξεων, αλλά και για την ανάπτυξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γερμανικός ΣΥΡΙΖΑ θέλει να προσφύγει κατά της απόφασης για την Ελλάδα

   Διαδώστε αυτό το άρθρο