Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Το σχέδιο της Φώφης Γεννηματά – Συνέδριο και εκλογή αρχηγού

Το σχέδιο της Φώφης Γεννηματά – Συνέδριο και εκλογή αρχηγού

Τα επόμενα βήματα της Φώφης Γεννηματά περιέγραψε ο στενός συνεργάτης της, Χρήστος Πρωτόπαπας. Ο πρώην υπουργός, εξήγησε γιατί γίνεται το προσκλητήριο της αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στα στελέχη που τα προηγούμενα χρόνια είχαν φύγει απο την παράταξη και για τους όρους με τους οποίους επέστρεψε ο κ. Παπανδρέου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98, είπε πως μέσα στο 2017 θα γίνει συνέδριο της δημοκρατικής συμπαράταξης και ενδεχομένως να γίνει και εκλογή αρχηγού. Επίσης σημείωσε πως και στην περίπτωση του κ. Παπανδρέου όσοι επιστρέφουν θα ενταχθούν και στα όργανα της συμπαράταξης.

Έστειλε παράλληλα μήνυμα στην Άννα Διαμαντοπούλου η οποία την ερχόμενη Κυριακή αναγγέλλει τη δικη της με άλλα στελεχη κίνηση να μην το κάνει. «Δεν έχει νόημα, δεν έχει τύχη», είπε χαρακτηριστικά.

Σε οτι αφορά τις εξελίξεις με την διαπραγμάτευση και την αξιολόγηση είπε οτι βρισκόμαστε ως χώρα σε πολύ δύσκολη κατάσταση. «Υπάρχουν αδιέξοδα», είπε και γι αυτό «χρειάζεται», είπε, «μια κυβέρνηση που θα μετέχουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Ποτάμι. Ολοι μαζί σε μια ενιαία εθνική γραμμή. Κανείς μόνος του πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φοβάμαι όμως»,  όπως είπε, «πως με τα μυαλά που εχουν ορισμένοι δεν θα προχωρήσει κάτι τέτοιο».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε