Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Το τριπλό… χτύπημα της Ζωής στον Τσίπρα

Το τριπλό… χτύπημα της Ζωής στον Τσίπρα

Την προσεχή Τετάρτη θα κληθεί για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία πήρε θέση μέσω Twitter, αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης.
 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θυμήθηκε την περίοδο που ο κ. Πανούσης, ως υπουργός, είχε προκαλέσεις με κάποιες αποφάσεις του αρνητικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είχε πάντα τη στήριξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και αναρωτιέται αν ο τελευταίος κληθεί ως μάρτυρας, μαζί με τον Νίκο Βούτση, στη μήνυση που κατατέθηκε κατά του κ. Πανούση: “Μήνυση Υπουργών κατά πρ. Υπουργού Πανούση που κάλυπταν μέχρι παρεξηγήσεως οι @atsipras κ Βούτσης. Θα κληθούν οι τελευταίοι ως μάρτυρες;”.

Ακολούθησαν άλλα δύο tweets με σαφείς αιχμές προς το Μαξίμου: “Η Επ. Θεσμών κ Διαφάνειας θα ερευνήσει τι χρήση παρακολουθήσεων έγινε απ’ το Μέγαρο Μαξίμου; Θα καλέσει τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη; “ και “Για τις παρακολουθήσεις σε βάρος της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο θα κατατεθεί επίσης μηνυτήρια αναφορά; Ή αυτές είναι ανεκτές;” 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε