Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Το υπουργείο δηλώνει ικανοποιημένο από την συνάντηση Βενιζέλου – τρόϊκας – Η τρόικα;

Το υπουργείο δηλώνει ικανοποιημένο από την συνάντηση Βενιζέλου – τρόϊκας – Η τρόικα;

Γενικολογίες και περιγραφή μιας ωραίας ατμόσφαιρας συνόδευσαν την συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας. Η συνάντηση έγινε στην οδό Ζαλοκώστα στα γραφεία της αντιπροεδρίας.

‘Ολοι μπήκαν και βγήκαν χαμογελαστοί. Οπως κάθε φορά βέβαια και με την σχετική αμηχανία μπροστά στις κάμερες.

Κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών, δήλωναν ικανοποιημένοι γιατί το κλίμα της συζήτησης ήταν θετικό και δημιουργικό, μετά τα σκληρά μέτρα που αποφασίστηκαν και τις θυσίες στις οποίες υποβάλλεται ο ελληνικός λαός για την προστασία της οικονομικής υπόστασης και την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας.

Δεν είπαν όμως εαν ο Ε. Βενιζέλος ζήτησε από την τρόικα νέα προθεσμία για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα καθώς είναι αδύνατο για την κυβέρνηση να παρουσιάσει λίστες με το 10% των υπαλλήλων που βγαίνουν σε εφεδρεία.

ΚΑΙ Ο κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

‘Οπως τονίστηκε, πάντα από το υπουργείο, κατά την πρώτη αυτή συνάντηση έγινε η επισκόπηση των θεμάτων που θα εξεταστούν μέχρι να ολοκληρωθεί η Πέμπτη αναθεώρηση του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας οτι θα υπάρξει σειρά συναντήσεων του κ. Βενιζέλου και άλλων μελών της Κυβέρνησης τις επόμενες μέρες με τους επικεφαλής της τρόικας.

Σύμφωνα με το Γερμανό υπουργό Οικονομικών η απόφαση για την εκταμίευσή της αναμένεται να ληφθεί στις 13 Οκτωβρίου και «μόνο εφόσον η χώρα πληροί τους όρους που έχουν τεθεί από την τρόικα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Εurogroup στις 13/10 η απόφαση για την 6η δόση

Είπαν “ΝΑΙ” οι γερμανοί στην βοήθεια στην Ελλάδα

Βενιζέλος για Πάγκαλο: “Μια πλάκα έκανε ο άνθρωπος και το κάνατε πρώτο θέμα”

Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο! – Τελευταία στιγμή ψάχνουν να δούν αν είναι συνταγματική η εφεδρεία!

“Αντισυνταγματική η εφεδρεία όπως και εάν την εφαρμόσει η κυβέρνηση” λένε οι εργατολόγοι

Τι θα γίνει τελικά με τις αποδείξεις

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε