Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τόσα πληρώνουμε τους ακόλουθους του Ράιχενμπαχ

Τόσα πληρώνουμε τους ακόλουθους του Ράιχενμπαχ

92 ευρώ την ημέρα παίρνουν από το ελληνικό δημόσιο τα μέλη της Τask Force του Χορστ Ράιχενμπαχ για την τεχνική βοήθεια που μας δίνουν. Τους πληρώνουμε επίσης εισιτήρια και ξενοδοχείο!

Μπορεί να έχουν αναλάβει να μας… «νουθετούν» για τα δημοσιονομικά μας αλλά ποιος είπε πως οι… ιδέες δεν κοστίζουν; Και μάλιστα… διπλά στην προκειμένη περίπτωση.

Για τα μέλη της Task Force ο λόγος, τα οποία δεν αμείβονται μόνο από τους… «εργοδότες» τους αλλά και από το ελληνικό δημόσιο. Ναι, καλά διαβάσατε! Λαμβάνουν από τον ταλαιπωρημένο κρατικό κορβανά της Ελλάδας ημερήσια αποζημίωση για την τεχνική βοήθεια που παρέχουν στη χώρα μας.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τα επίσημα χείλη του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσου Βουλουδάκη…

Με έγγραφο – απάντηση στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, αναφέρει πως η ελληνική πλευρά με δράση που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση» από το 2011, ανέλαβα την κάλυψη εξόδων ξένων κρατικών λειτουργών – εμπειρογνωμόνων (εισιτήρια, διανυκτερεύσεις, ημερήσια αποζημίωση 92 ευρώ), μέσα στα όρια της σχετικής νομοθεσίας της Ε.Ε..

Τι… δουλειά κι αυτή!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Task Force:Κι όμως κάτι αλλάζει στην Ελλάδα

Ένας Γερμανός στο σπίτι του Μ.Γλέζου

Αποθέωσε ο Ραϊχενμπαχ τον Χατζηδάκη – Δήλωσε εντυπωσιασμένος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε