Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τους ένωσε ο Άντης

Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον έναν χρόνο από τον άδικο χαμό του Άντη Χατζηκωστή, που δολοφονήθηκε στην Κύπρο.

Στην ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Στροβόλου ήταν σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κύπρου, η πλειοψηφία του κυπριακού κυβερνητικού επιτελείου και πολλοί βουλευτές. Από ελληνικής πλευράς παρέστη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον τομεάρχη Εξωτερικών, Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης με τον βουλευτή του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου.

Όλοι στις ομιλίες τους είχαν έναν καλό λόγο για τον Άντη Χατζηκωστή, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Μετά την λιτή αυτή εκδήλωση, η οικογένεια του Άντη Χατζηκωστή παρέθεσε δείπνο και στο κεντρικό τραπέζι μαζί με τον πατέρα του Άντη, τον Κωστή Χατζηκωστή βρισκόταν ο κ. Σαμαράς με τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο κ. Καρατζαφέρης με τον κ. Γεωργιάδη.

Μέσα σε αυτό το κλίμα έγινε μία ανθρώπινη συζήτηση που κράτησε περισσότερες από δύο ώρες, χωρίς ωστόσο να θιγούν πολιτικά θέματα είτε για την Κύπρο είτε ελληνικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε