Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τριγμοί στη συγκυβέρνηση για το βίντεο Διαμαντόπουλου – Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει τη ΝΔ

Τριγμοί στη συγκυβέρνηση για το βίντεο Διαμαντόπουλου – Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει τη ΝΔ

Τις… φωτιές που άναψε το βίντεο του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, έρχεται να “φουντώσει” η ΔΗΜΑΡ, που μπήκε στο… χορό των ανακοινώσεων και καταδικάζει την “επιλεκτική προβολή των δηλώσεων”. 

Ο σάλος που προκλήθηκε με το βίντεο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, ενώ άρχισαν και οι τριγμοί στη συγκυβέρνηση, με τη Δημοκρατική Αριστερά να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: “Οι καθημερινές αλληλοκατηγορίες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα πολιτικής έντασης. Αυτές τις δύσκολες ώρες για την ελληνική κοινωνία, το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα είναι οι τεχνητές συγκρούσεις και η πόλωση των κομμάτων. Η αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται για την ουσία, με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με ακραίους χαρακτηρισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΗΜΑΡ αποδοκιμάζει την επιλεκτική παρουσίαση μέρους των δηλώσεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς από το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ. Τέτοιες πρακτικές δεν γίνονται αποδεκτές”.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτικός σεισμός με φόντο την τρομοκρατία – Η Ν.Δ. καταγγέλλει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλο ότι στοχοποίησε το Mall 4 ημέρες πριν το χτύπημα

ΣΥΡΙΖΑ κατά μέσων ενημέρωσης για το βίντεο Διαμαντόπουλου – Προβάλλετε το χαλκευμένο βίντεο που μοίρασε ο Κεδίκογλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε