Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρόικα προς Ραγκούση: Ανοίξτε ΤΩΡΑ όλα τα κλειστά επαγγέλματα!

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Κυνηγητό στην Αθήνα παίζουν οι ελεγκτές της τρόικα, που μετά το μπλόκο στο υπουργείο Μεταφορών, είδαν τον Γιάννη Ραγκούση στο κτίριο του πρώην ΠΕΧΩΔΕ στη Χαριλάου Τρικούπη!

Μετά την… πόρτα που τους «έριξαν» οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Μεταφορών, οι τροϊκανοί πήγαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για ενημέρωση κι από εκεί, αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως η συνάντηση θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα, πήγαν στη Χαριλάου Τρικούπη για να κάνουν επιτέλους το ραντεβού με τον υπουργό Υποδομών.

Συζητήθηκε η νομοθετική ρύθμιση για την απελευθέρωση των ταξί και των φορτηγών, καθώς και η πορεία αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΑΣΑ.

Οι απεσταλμένοι των δανειστών ξεκαθάρισαν για ακόμη μια φορά ότι το άνοιγμα του επαγγελμάτων των αυτοκινητιστών είναι απόλυτη προτεραιότητα και ζήτησαν να προχωρήσει το νομοσχέδιο για την πλήρη απελευθέρωση το συντομότερο δυνατό!

«Από τη στιγμή που αναλάβαμε την πολιτική υποχρέωση να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, περιορίζοντας το εισόδημα εκατομμυρίων Ελλήνων, αποτελεί χρέος ηθικό να μην υποκύψουμε στις συντεχνιακές απαιτήσεις για διατήρηση προνομίων άλλης εποχής», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Ραγκούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν άφησαν την τρόικα να μπει στο υπουργείο Μεταφορών

Που θα πάει η τρόικα σήμερα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε