Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

«Τρώμε ξύλο για το μνημόνιο να μην τρώμε και για τα ταξί!»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η φράση ανήκει στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Τόνια Αντωνίου, που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τους χειρισμούς Ραγκούση στην κόντρα του με τους ταξιτζήδες.

Σοβαρούς τριγμούς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προκαλεί η απεργία των ιδιοκτητών ταξί. Η Τόνια Αντωνίου, πρωτεργάτης της επιστολής των 21 με την οποία ζητείται η άμεση σύγκληση του ΚΤΕ Μεταφορών, έβαλε στο στόχαστρο της τον αρμόδιο υπουργό, Γιάννη Ραγκούση.

Σε συζήτηση που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες τον κατηγόρησε πως «δεν έκανε ΚΤΕ και δεν ενημέρωσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τον Καλλικράτη. Το ίδιο κάνει και τώρα. Το ΚΤΕ για τα ταξί μας είχανε πει ότι θα γίνει αυτή την εβδομάδα και τώρα μας λένε ότι θα γίνει την άλλη. Ενημερώστε με για το πότε τελικά θα γίνει», είπε.

«Δεν είναι δυνατόν μεσούσης της τουριστικής περιόδου να αφήνεις να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση και να μην μπαίνεις σε διάλογο μαζί τους. Εγώ δεν μπορώ να πάω ούτε στην εκλογική μου περιφέρεια γιατί έχουν αποκλείσει οι ταξιτζήδες την πλατεία. Τρώμε ξύλο για το μνημόνιο να μην τρώμε και για τα ταξί», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα ανταρσία στο ΠΑΣΟΚ – 21 βουλευτές ζητούν άμεση σύγκληση του ΚΤΕ Μεταφορών

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι οδηγοί ταξί – Έκοψαν τη χώρα στα δύο – Κλειστά τα Τέμπη για τουλάχιστον 4 ώρες

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε