Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τροπολογία – φαντομάς! Η κυβέρνηση ζητά να ψηφιστεί διάταξη που δεν έχει κατατεθεί!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το ζήσαμε και αυτό! Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος προσήλθε στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το έγκλημα στον Κυβερνοχώρο για να υποστηρίξει την τροπολογία με τις χθεσινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η οποία όμως ακόμα και τώρα δεν έχει κατατεθεί!

Κάτι που δεν πτόησε καθόλου τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο που εξήγησε και υποστήριξε την τροπολογία ζητώντας από τους βουλευτές να την ψηφίσουν! Το γεγονός έχει κάνει έξω φρενών του βουλευτές της αντιπολίτευσης καθώς δεν είναι δυνατόν όπως επισημαίνουν, ο υπουργός Εργασίας να έρχεται στην Βουλή να αναπτύσσει μια τροπολογία να τους βγάζει και ένα δεκάρικο… για τους λόγους που θα πρέπει να την ψηφίσουν αλλά να μην υπάρχει η τροπολογία για να την διαβάσουν…

Στις εύλογες διαμαρτυρίες των βουλευτών, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι είχε την ενημέρωση από την Κυβέρνηση ότι η τροπολογία θα είχε προλάβει να κατατεθεί κάτι που όπως σημείωσε… φαντάζεται πως οι υπηρεσίες θα κάνουν σύντομα.

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως, η τροπολογία «φαντομάς» δεν έχει ακόμα διανεμηθεί στους βουλευτές και η συνεδρίαση με όση «παράταση» δοθεί από το προεδρείο της Βουλής σε δύο περίπου ώρες, όπως ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜ ΣΥΜΠ Θανάσης Θεοχαρόπουλος φτάνει στο τέλος της. Αυτό σημαίνει ότι θα τεθούν, εάν τεθούν, σε ψηφοφορία κάτι παραπάνω από …αδιάβαστες όπως επεσήμανε και ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε