Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τσίπρας: Ο Σαμαράς κατήντησε τη χώρα κλωτσοσκούφι

Τσίπρας: Ο Σαμαράς κατήντησε τη χώρα κλωτσοσκούφι
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.11.2012 | 21:40
Πρώτη δημοσίευση: 22.11.2012 | 21:40

Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε για πολύ μια κυβέρνηση που στερείται σοβαρότητας να οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα, να χάνει και την τελευταία αξιοπιστία της στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας κατά του πρωθυπουργού με δήλωσή του από την Βαρκελώνη τονίζοντας ότι «την ώρα που οι λαοί του ευρωπαϊκού Νότου ξεσηκώνονται και η κ. Μέρκελ δεν βρίσκει σύμμαχο ούτε στο ίδιο το γερμανικό κοινοβούλιο, βρίσκει έναν απρόσμενο υποστηριχτή στην Ευρώπη, τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνησή του που με την στρατηγική της υποτέλειας έχει καταντήσει την Ελλάδα κλωτσοσκούφι ανάμεσα στο ΔΝΤ και τη Γερμανία».

Ο κ. Τσίπρας επισημαίνει ότι το ΔΝΤ αρνείται να πληρώσει το κόστος ενός προγράμματος που δεν βγαίνει και η Γερμανία αρνείται να πληρώσει το πολιτικό κόστος του κουρέματος. Και τελικά, προσθέτει, αυτοί που πληρώνουν και θα συνεχίσουν να πληρώνουν είναι οι Έλληνες, ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι που φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι λαοί της Ευρώπης θα συνδράμουν τον ελληνικό λαό για μια μεγάλη ανατροπή».   Διαδώστε αυτό το άρθρο