Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τσίπρας: που είναι ο Σαμαράς;

Τσίπρας: που είναι ο Σαμαράς;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.02.2013 | 11:28
Πρώτη δημοσίευση: 15.02.2013 | 11:28

Έντονη ήταν για ακόμη μια φορά η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στην απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και την “ώρα του πρωθυπουργού”. Αυτή τη φορά ο κ. Σαμαράς απουσίαζε απ' την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη δημόσια ομολογία στελεχών του ΔΝΤ περί «λάθους» στον δημοσιονομικό πολλαπλασιαστή, στην οποία τελικά έδωσε απαντήσεις ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Είναι η 8η φορά που ο πρωθυπουργός απουσιάζει σε ερώτηση που του απευθύνει ο ίδιος, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι συνολικά ο κ. Σαμαράς δεν έχει απαντήσει σε 30 ερωτήσεις αρχηγών κομμάτων, που κατατέθηκαν σε επτά μήνες.
«Κατανοώ τις δυσκολίες του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αυτό όμως συνιστά απόδειξη ήττας. Δυστυχώς, αυτή η συμπεριφορά αφορά και τους υπουργούς», είπε ο κ. Τσίπρας αναφέροντας μάλιστα ότι από τις 950 επίκαιρες ερωτήσεις που κατατέθηκαν σε επτά μήνες, έχουν απαντηθεί 459.
Συνεχίζοντας ο κ. Τσίπρας έγινε επικριτικός απέναντι στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «το να λιποτακτεί ο πρωθυπουργός από την κοινοβουλευτική μάχη τιμά την κοινοβουλευτική διαδικασία» και ζήτησε «να καταργηθεί η ώρα του πρωθυπουργού» εφόσον ο κ. Σαμαράς δεν έρχεται στη Βουλή να απαντήσει.

Διαβάστε επίσης:


Ο Παπανδρέου περνάει στην αντεπίθεση - Σπάω 15 μύθους

Το ΕΣΠΑ στο τραπέζι του Υπουργικού Συμβουλίου


   Διαδώστε αυτό το άρθρο