Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τσίπρας προς πρωθυπουργό: Ο πολιτικός σας χρόνος έχει εκπνεύσει

Τσίπρας προς πρωθυπουργό: Ο πολιτικός σας χρόνος έχει εκπνεύσει

«Δεν έχουμε κανέναν φόβο και θα πηγαίνουμε κοντά στον ελληνικό λαό. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να είμαστε κοντά του», τόνισε στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Κάλεσε ταυτόχρονα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να μην υπεκφεύγει από τις ευθύνες του, αλλά να συμμετάσχει στη συζήτηση για ένα μεσοπρόθεσμό πρόγραμμα για την οικονομία της χώρας.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ανεύθυνη στάση, τόνισε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να σχεδιάσει την σωτηρία και το μέλλον της χώρας, να προστατεύσει, να αξιοποιήσει και να αναδείξει τη δημόσια περιουσία, και πρόσθεσε με έμφαση: «Δεν θέλουμε να θίξουμε μισθούς και συντάξεις».

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας, υποστήριξε ότι «είναι μία σκληρή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση, ο πολιτικός χρόνος της οποίας έχει εκπνεύσει, είναι φοβισμένη και φοβάται να κατέβει στον ελληνικό λαό».

«Ο πολιτικός χρόνος παρά λίγο να εκπνεύσει για τη χώρα, γιατί ήταν πολύ κοντά, όταν αναλάβαμε, και το αποφύγαμε με τις αποφάσεις μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού. Καμία κυβέρνηση δεν ήθελε να αναλάβει σε αυτή την κρίση, πόσο μάλλον μία σοσιαλιστική κυβέρνηση που αναγκάζεται να παίρνει σκληρά μέτρα για να σωθεί η χώρα. Εμείς αναλάβαμε τις ευθύνες μας. Εσείς κρύβεστε πίσω από χαρακτηρισμούς», αντέτεινε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως «πίσω πλέον από κάθε υπογραφή υπάρχει διαφάνεια».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε