Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Τύμπανα πολέμου” στη ΝΔ

“Τύμπανα πολέμου” στη ΝΔ
Η βεβαιότητα πως η εκλογή αρχηγού της ΝΔ δεν θα είναι “αναίμακτη”…
 
 
παγιώνεται πλέον στη βάση και τα στελέχη του κόμματος, μετά και την ομιλία Σαμαρά μπροστά σε χιλιάδες υποστηρικτές του στο Μπάντμιγκτον.
Ο κ.Σαμαράς σήκωσε το γάντι που είχε πετάξει δύο 24ωρα νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καλώντας τους νεοδημοκράτες «να πετάξουν στα σκουπίδια τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία» και ασκώντας κριτική στην εξωτερική πολιτική του συνυποψηφίου της.«Πατριωτική πολιτική δεν είναι να χαϊδεύεις τα αυτιά των πολιτών, ούτε να εκμεταλλεύεσαι τους φόβους τους», είχε πει η κ.Μπακογιάννη.
Απαντώντας ο κ.Σαμαράς είπε ότι «η Ιστορία ασφαλώς δεν ξαναγράφεται, ούτε παραγράφεται. Αλλά και η Ιστορία δεν λησμονιέται. Ούτε σε δέκα ούτε σε εκατόν δέκα χρόνια» είπε ο κ.Σαμαράς “καρφώνοντας” έτσι και τους κυρίους Μητσοτάκη και Μεϊμαράκη.
Ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού καταλόγισε εμμέσως πλην σαφώς στη βασική αντίπαλό του ότι στηρίζεται σε «μηχανισμούς» και «κομματικά φέουδα», που έχουν ευθύνη και για την εκλογική συντριβή.Διευκρίνισε ότι δεν αναφέρεται στην οργανωτική δομή του κόμματος, αλλά «στους άτυπους μηχανισμούς στήριξης προσώπων, πέρα από τα κομματικά όργανα, που μοιράζουν “κουκιά”, που διαιρούν το κόμμα και διώχνουν τα μέλη».
Την ομιλία Σαμαρά παρακολούθησαν οι Χ. Φώλιας, Α. Λυκουρέντζος και Φ. Πιπιλή.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε