Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τζανακόπουλος: Δεν υπήρξε παράνομη πράξη στο θέμα των συνομιλιών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι κρατούμενοι νομιμοποιούνται να παίρνουν όποιον θέλουν τηλέφωνο, στη συνέχεια η κάθε λειτουργία κάνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, για το θέμα των τηλεφωνικών συνομιλιών που φέρεται να είχε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1.

Το μείζον είναι η υπόθεση για την οποία συζητάμε, υπάρχει μια τεράστια υπόθεση ναρκωτικών, αυτό είναι το θέμα, ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Είναι μια υπόθεση 2 τόνων ηρωίνης η οποία πρέπει να διαλευκανθεί, δεν υπάρχει καμία εξωθεσμική η παράνομη πράξη από την πλευρά του υπουργού. Δεν παρενέβη ο υπουργός, είπε ο κ. Τζανακόπουλος.
Το να μιλάει ο οποιοσδήποτε με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στη φυλακή δεν απαγορεύεται από κάποιον νόμο, , τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας πως θεσμικά δεν απαγορεύεται για τον υπουργό. Πολιτικά ο κ. Καμμένος αυτό το οποίο έκανε ήταν να παραπέμψει την υπόθεση στον αρμόδιο υπουργό και σε καμία περίπτωση, είπε ο κ. Τζανακόπουλος δεν πιέστηκε ο κρατούμενος να καταθέσει προς μια κατεύθυνση.
Ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία στην υπόθεση αυτή ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, αυτό, είπε, δημιουργεί ερωτήματα.
Δεν βγήκε στη Νέα Δημοκρατία το καταστροφολογικό σενάριο στην οικονομία και τώρα επιχειρεί με την υπόθεση αυτή να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε