Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Βαγενά, Κυρίτσης, Θεοπεφτάτου αστείρευτες πηγές έμπνευσης

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Σας αποκαλύπτω σήμερα πως ο Κάλχας είχε μία μεγάλη αγωνία και ένα άγχος. Σχεδόν υπαρξιακό. Φοβόταν πως μετά την αποχώρηση της Ζωής, του Γιάνη (με ένα ν πάντα), του Πετράκου και των άλλων αστεριών της πρώτης εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, θα ξέμενε από ερεθίσματα και εμπνεύσεις.

Ομως, άλλα ο Κάλχας φοβάται, άλλα η ζωή κελεύει. Και έτσι εμφανίστηκαν τα νέα αστέρια για να μας δώσουν χαρά, έμπνευση και να επαναφέρουν το γέλιο στα πικραμένα χειλάκια μας.

Ηρθε ο Γιώργος Κυρίτσης, η ασυναγώνιστη Αννα Βαγενά, η συγκλονιστική Θεοπεφτάτου που όταν πίνει καφέ δεν καπνίζει για να μην πληρώνει πολλούς φόρους.

Ηρθαν όλα τα παιδιά για να δείξουν πως η δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αστείρευτη. Σας ευχαριστούμε, σας ευχαριστούμε. Είστε μία όαση δροσιάς τόσο πολύτιμη για το καυτό (όχι μόνο από τον ήλιο, αλλά κυρίως από τα μέτρα) καλοκαίρι που έρχεται. Και να μην ξεχνάμε εμείς οι αχάριστοι, πως προσφέρετε και κοινωνικό έργο ύψιστης σπουδαιότητας, το οποίο (για σκεφτείτε το) θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο σκέλος της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε