Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βελόπουλος: “Με χτυπάνε χωρίς στοιχεία”

Βελόπουλος: “Με χτυπάνε χωρίς στοιχεία”

Διεψεύδει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό 400.000 ευρώ.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Κυρικάκου Βελόπουλου για το δημοσίευμα της εφημερίδας “Παρασκευή και 13” και μάλιστα δηλώνει οτι θα απαντήσει με αγωγές κατα της εφημερίδας αλλά και κατά του Βαγγέλη Αργύρη, προέδρου της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

“Ερχονται τα ερπετά και πάνε να με ενοχοποιήσουν” ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ και κατηγόρησε τον κ. Αργύρη για “κολπάκια” και “εξυπνακισμούς” .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Παρασκευή και 13”, ο κ. Βελόπουλος φέρεται να μετέφερε στο εξωτερικό 400.000 ευρώ. Οπως υποστηρίζει η εφημερίδα το ποσό αυτό είναι πολύ υψηλότερο από τις καταθέσεις του βουλευτή, σύμφωνα με το “πόθεν έσχες” που υπέβαλε στη Βουλή, το 2010 και οι οποίες συνολικά ανέρχονται σε 230.000 ευρώ.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το όνομα του Κυριάκου Βελόπουλου, περιλαμβάνεται στη λίστα των δέκα προσώπων, νυν και πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών αλλά και των συζύγων τους, που εξήγαγαν πάνω 100.000 ευρώ το 2011.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΛΑΟΣ, γίνεται λογος για “παιχνίδια εντυπώσεων με πολιτικά πρόσωπα, τα οποία συνεχίζονται, με τη συνδρομή εκείνων, που έπρεπε ήδη να έχουν εκδώσει τα πορίσματα.”

Διαβάστε
Στο Ωνάσειο ο Ι.Κούβελος – Εμπλοκή νωρίτερα με το πόθεν έσχες του – Δεν είχε δηλώσει το 1 εκατ. δολάρια

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε