Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βενιζέλος: Ας καταλάβει η ΝΔ πως δεν είναι πια αντιπολίτευση

Βενιζέλος: Ας καταλάβει η ΝΔ πως δεν είναι πια αντιπολίτευση

Για ανύπαρκτο φορολογικό σύστημα  στην Ελλάδα και κόμματα που δεν έχουν καταλάβει το ρόλο τους έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

“Η κυβέρνηση που λαμβάνει και εφαρμόζει αυτές τις αποφάσεις είναι μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ”, τόνισε ο υπουργός των Οικονομικών από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για την αποφοίτηση της κόρης του. (διαβάστε τη σχετική είδηση)

“Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, ζούμε τώρα την εμπειρία μιας τρικομματικής κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας”, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζοντας ότι “αυτό αποτυπώνει και τη μεγάλη συναίνεση και τη μεγάλη ανοχή και ελπίδα της ελληνικής κοινωνίας”.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάλεσε τη ΝΔ να αντιληφθεί ότι δεν είναι πια αντιπολίτευση. Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Χρειάζεται προσπάθεια και χρειάζεται και τα κόμματα που τώρα μετέχουν στην Κυβέρνηση να συνειδητοποιήσουν -και ιδίως η Αξιωματική Αντιπολίτευση- ότι δεν είναι πια αντιπολίτευση, αλλά είναι το δεύτερο κόμμα της συμπολίτευσης. Άρα, δεν μπορεί να έχουμε και το ένα και το άλλο.”

“Δεν μπορείς να μετέχεις μόνο στο όφελος και όχι στο κόστος από μια τέτοια κίνηση, η οποία έχει αλλάξει τα δεδομένα και έχει ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδο αξιοπιστίας της χώρας μας στο εξωτερικό”, συνέχισε ο ίδιος.

“Μας θεωρούν ως ένα κακό παράδειγμα, επικαλούνται πάρα πολύ συχνά το όνομά μας για να μας επιπλήξουν. Αυτό δεν το αντέχει η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια του ελληνικού λαού. Πρέπει να δείξουμε ξανά το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας και των Ελλήνων, μια χώρα με προσόντα, μια χώρα με ιστορία, μια χώρα η οποία έχει μοναδικά πλεονεκτήματα και κυρίως έχει πολίτες, οι οποίοι έχουν ταλέντα, έχουν χαρίσματα, έχουν ικανότητες, έχουν εργατικότητα. Ε, αυτά δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν. Πρέπει να προστατέψουμε την υπερηφάνεια, την αξιοπρέπεια και την προοπτική του Έθνους και των Ελλήνων”, σημείωσε ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στην Ελλάδα

Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η παραδοχή του υπουργού ότι “το φορολογικό μας σύστημα είναι ανύπαρκτο”! Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι “πρέπει να διορθώσουμε λάθη και κενά δεκαετιών, από συστάσεως ελληνικού κράτους. Πρέπει να αρθεί αυτή η μεγάλη αδικία εις βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων και αυτό είναι ένα από τα αντικείμενα της συζήτησης που αρχίζει σήμερα στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2012”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιούχαραν τον Βενιζέλο στην τελετή αποφοίτησης της κόρης του!

Βενιζέλος: Θα πληρώσετε, θέλετε δε θέλετε!

Όλη η εγκύκλιος για το χαράτσι – Μας κοροϊδεύουν! Ελάχιστοι εξαιρούνται από το χαράτσι

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε