Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βενιζέλος: Για το όνομα του Θεού ας μην το πάμε προς το χειρότερο

Βενιζέλος: Για το όνομα του Θεού ας μην το πάμε προς το χειρότερο

«Η χώρα οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές υπό πολύ άσχημες συνθήκες, επειδή κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στυγνό κομματικό τους συμφέρον» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του από τα γραφεία του κόμματος, μετά το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Όσοι προέταξαν το κομματικό τους συμφέρον παρερμήνευσαν την επιθυμία του λαού, ο οποίος δεν ήθελε νέα προσφυγή στις κάλπες τόνισε ο κ.Βενιζέλος και υπογράμμισε: «Πηγαίνουμε αναγκαστικά σε εκλογές, ας πάμε ενωμένοι και για το όνομα του Θεού ας μην πάμε προς το χειρότερο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «ο Πάνος Καμμένος διατύπωσε πρόταση να στηρίξουμε κυβέρνηση Καμμένου για την καταγγελία του Μνημονίου. Δεν μπορέσαμε να την κάνουμε δεκτή, γιατί δεν ήταν αυτή η εντολή του λαού».

Ο κ.Βενιζέλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ηττήθηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά κράτησε υπεύθυνη στάση και κατέβαλε προσπάθειες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνέργασιας. «Αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της επιμονής του κ.Κουβέλη να συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αυτή» τόνισε.

«Κάναμε προσπάθεια να πείσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ ώστε να προχωρήσουμε σε κυβέρνηση συνεργασίας αλλά δεν το πετύχαμε» πρόσθεσε.

Ο κ.Βενιζέλος τόνισε ότι κάθε Έλληνας πολίτης πρέπει να διαβάσει τα πρακτικά από την σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να δει αποτυπωμένες με ανάγλυφο τρόπο τις στρατηγικές των κομμάτων. «Επικράτησε αλαζονεία, τυχοδιωκτισμός και μικροκομματισμός» τόνισε ο κ.Βενιζέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Τα σπάσανε” και πάμε σε εκλογές – Αύριο ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση -Βενιζέλος:Ο Καμμένος μας ζήτησε να τον στηρίξουμε να καταγγείλει το Μνημόνιο!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε