Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βενιζέλος: Η χώρα δεν αντέχει άλλα μέτρα

Βενιζέλος: Η χώρα δεν αντέχει άλλα μέτρα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.03.2013 | 08:04
Πρώτη δημοσίευση: 09.03.2013 | 23:41

Μονόδρομος είναι για τον Ευάγγελο Βενιζέλο η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση για την έξοδο από την κρίση καθώς εκτιμά πως δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει άλλη αξιόπιστη εναλλακτική στρατηγική επιλογή.

Σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει πως "χωρίς να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή και χωρίς να αναληφθούν πολύ μεγάλες και φιλόδοξες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ανεργίας δεν μπορούμε να στείλουμε τα μήνυμα που περιμένει η κοινωνία για να αποκτήσει το αναγκαίο αίσθημα ασφάλειας και αισιοδοξίας" ενώ επαναλαμβάνει τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση της ανεργίας και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η βάση της συζήτησης και με την τρόικα θα πρέπει να είναι η κοινή παραδοχή ότι η χώρα δεν αντέχει ούτε κοινωνικά, ούτε οικονομικά, ούτε πολιτικά πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα. Όσον αφορά τα ανοίγματα που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, ο κ. Βενιζέλος εκφράζει την εκτίμηση πως ο Φώτης Κουβέλης δεν είναι αρνητικός στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και την κοινή κάθοδο με τη ΔΗΜΑΡ στις επόμενες εκλογές, δέχεται όμως πως "για όλες τις μεγάλες πρωτοβουλίες χρειάζεται μια μικρή περίοδος επώασης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον ματιάσανε! Με πυρετό ο πρώτος σε σταυρούς στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

 

Πάγκαλος: Δεν μου αρέσει ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε ο πρόεδρός του

 

Ποιους θέλει ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό

Η Προανακριτική καλεί: Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπακωνσταντίνου!

    Διαδώστε αυτό το άρθρο