Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βενιζέλος: Η υπόθεση Τσοχατζόπουλου μας ντροπιάζει – Η Λαγκάρντ να πάρει πίσω όσα είπε

Βενιζέλος: Η υπόθεση Τσοχατζόπουλου μας ντροπιάζει – Η Λαγκάρντ να πάρει πίσω όσα είπε

Για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου και για την επίθεση της Λαγκάρντ στην Ελλάδα μίλησε μεταξύ άλλων ο Ευ. ΒΕνιζέλος στο Ναύπλιο όπου βρίσκεται.

Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε την κ. Λαγκάρντ να αναθεωρήσει αυτά που ήθελε να πει, σημειώνοντας ότι το ύφος της προσέβαλε τον ελληνικό λαό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όπως κανείς δεν μπορεί να ταπεινώνει τον λαό στην περίοδο της κρίσης και το λέω απευθυνόμενος στην κυρία Λαγκάρντ, τη διευθύντρια του ΔΝΤ που το ύφος της προσέβαλε τον λαό, και την καλώ να αναθεωρήσει αυτά που ήθελε να πει, έτσι και κανείς δεν μπορεί να προσβάλει την κοινωνική βάση της παράταξης, τον γνήσιο προοδευτικό Έλληνα πολίτη που πίστευε και πιστεύει στην παράταξη αυτή ακόμα και αν δεν την ψήφισε στις 6 Μαΐου».

Επίσης ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως η υπόθεση Τσοχατζόπουλου ντροπιάζει την παράταξη αναφερόμενος στο ζήτημα της κάθαρσης του πολιτικού συστήματος, την οποία «έχουμε νιώσει στο πετσί μας».

Ο κ. Βενιζέλος, επεσήμανε πως μόνον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είπαν ότι παραιτούνται από τη βουλευτική τους ασυλία, και πρόσθεσε: “Ακόμα και στη γνωστή υπόθεση, που μας ντροπιάζει τις τελευταίες εβδομάδες, ενός βασικού στελέχους μας που τον διαγράψαμε και τον αποβάλαμε, το ΠΑΣΟΚ έφερε όλα τα στοιχεία στην επικαιρότητα μέσα από την εξεταστική επιτροπή».

Επιπλέον, σημείωσε ότι η «υπόθεση Τσοχατζόπουλου» αποκαλύφθηκε από την υπόθεση Βατοπεδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ευ. Βενιζέλος: Οι πολίτες να αποφασίσουν με ηρεμία, ωριμότητα και ευθύνη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε