Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βενιζέλος: Να παραδειγματιστούμε από τον … Πάπα

Βενιζέλος: Να παραδειγματιστούμε από τον … Πάπα

«Πρέπει να παραδειγματιστούμε απ’ αυτήν την στάση που δείχνει τεράστια συγκρότηση μυαλού και δύναμη ψυχής» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τα είπε αυτά στο δείπνο που παρέθεσε χθες στο επιτελείο των Νέων Επιστημόνων (Μονάδα Παραγωγής Πολιτικής) που επεξεργάζονται την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της χώρας, με αφορμή την παραίτηση του Πάπα, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την “παλαιά φρουρά” του κόμματος ενόψει Συνεδρίου, αλλά και γενικότερα….

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κάποια σχόλια, επίσημα ή ανεπίσημα, από “άρρωστους” ή “υπέγηρους” της πολιτικής εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, πάντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να πιστεύει σταθερά στα όσα είχε πριν από 1 χρόνο περίπου για την ανάγκη ανανέωσης στο ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον λέγοντας τότε ότι “ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι 30 χρονών”, και εργάζεται μεθοδικά γι’ αυτό!.

Άλλωστε η ανανέωση είναι η λέξη κλειδί-στοίχημα του κ. Βενιζέλου στο επικείμενο 9ο Συνέδριο, γεγονός, σε όλα τα επίπεδα ιδεολογικό, πολιτικό, καταστατικό αλλά και σε ότι αφορά την εκλογή των 120 μελών της Κεντρικής Επιτροπής στην οποία να σημειωθεί ότι δεν θα μετέχουν ως αριστίνδην οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές, με αποτέλεσμα η “παλαιά φρουρά” να έχει θορυβηθεί σφόδρα. 

Σε αυτή την γραμμή της ανανέωσης ο κ. Βενιζέλος έχει την απόλυτη στήριξη νέων στελεχών όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Θάνος Μωραϊτης, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κώστας Τριαντάφυλλος κ.α., χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι όλοι τον στηρίζουν και πολιτικά.  

Διαβάστε

Κάνει… ρεύμα στο ΠΑΣΟΚ!

Τσίπρας: Θα ψάξω τους ακροδεξιούς συμβούλους Σαμαρά – Όμηρός του ο Βενιζέλος

Φουντώνει το παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ με δείπνο πρώην υφυπουργών

Χρυσή Αυγή: “Εκτός νόμου να τεθεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μίζας”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε