Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας εμπνευστής και αυτουργός της πολιτικής σκευωρίας!

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας εμπνευστής και αυτουργός της πολιτικής σκευωρίας!

Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, έκανε στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. “Ο κ. Τσίπρας είναι ο εμπνευστής και ο αυτουργός της πολιτικής σκευωρίας”, είπε χαρακτηριστικά.

Αύριο, λήγει και τυπικά η προσπάθεια του πολιτικού ρεσάλτο, είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνεργαζόμενες δυνάμεις, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να είχαν σπεύσει να αποσύρουν τις προτάσεις τους.

“Με εντυπωσίασε”, είπε ο κ. Βενιζέλος, “το πολτιικό θράσος του κ. Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον κ. Παπούλια που αντί να πάρει πίσω την πρόταση είπε το αμίμητο ότι αυτοποενοχοποιούμαι επειδή γίνεται συζήτηση για τις κάλπες και ότι
είμαι όμηρος του Σαμαρά ενώ την προηγούμενη βδομάδα είχε πει το αντίστροφο.”

Αναφερόμενος στην συγκυβέρνηση είπε οτι τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι συμμέτοχοι και
συμμαχητές σε μια προσπάθεια να βγει η χώρα οριστικά από την κρίση και είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε ένα εχγείρημα νέου ήθους και πολιτικού πολιτισμού.

Αντίθετα, πρόσθεσε, ο κ. Τσίπρας συκοφαντεί, συνομωτεί και σκευωρεί.

Είπε επίσης ότι είναι αμετανόητοι όσοι θέλουν να αποασπάσουν μια διαδικαστική νομιμοποίηση. “Αντί να καλπολογεί και να καταστατικολογεί, θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τι έχει προκύψει ως πραγματικό γεγονός τις τελευταίες μέρες. Τα χτυπήματα που υπέστη η σκευωρία ήταν αλεπάλληλα και η αλήθεια όμως έχει τη δική της δυναμική που σαρώνει.”

Αναφερόμενος στην επίσκεψη Τσίπρα στη Γερμανία είπε οτι “συνιστά την επιτομή της στρατηγικής αμηχανίας της και την ομολογία της Αντιπολίευσης ότι δεν υπήρχε ποτέ άλλο πλαίσιο.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρείς κάλπες εισηγήθηκαν οι Πρόεδροι – Το σχέδιο για τρείς ψηφοφορίες προκειμένου να βγει αλώβητη η συγκυβέρνηση!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε