Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βενιζέλος: «Ο Τσίπρας επενδύει στο θάνατο της χώρας»

Βενιζέλος: «Ο Τσίπρας επενδύει στο θάνατο της χώρας»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας ότι : «Ο κ. Αλέξης Τσίπρας επενδύει στο θάνατο της χώρας».

Δεν άφησε να χαθεί η ευκαιρία με αφορμή τις δηλώσεις Τσίπρα για εκλογές και ανάφερε τα εξής : “Θεωρεί πως έπεισε τον λαό. Όχι, τον βρήκαν και τον χρησιμοποιούν ως όχημα κοινωνικές δυνάμεις που βιώνουν την κρίση και έχουν συγκρουστεί με τα προβλήματα αλλά δίνουν μάχη οπισθοφυλακής.”
Επίσης πρόσθεσε : «ο κ. Τσίπρας μάχεται το μέλλον με το παρελθόν. Ζητάει εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερις μήνες μετά από μια διπλή αναμέτρηση που προκάλεσε αλυσιδωτές επιπτώσεις στην κοινωνία».
Στη συνέχεια της ομιλίας του καταγγέλει τον κ. Αλέξη Τσίπρα και ουσιαστικά υπερασπίζεται τον Σαμαρά λέγοντας : “Είδα το επίπεδο επιχειρηματολογίας. Μουσείο Ακρόπολης, προσλήψεις από Καλαμάτα. Επίπεδο φτήνιας και φτηνής πολιτικής επιχειρηματολογίας.”
Για τις αναφορές στην λίστα Λανγκάρτ υποστήριξε ότι ο προστατευόμενός του Βαξεβάνης που του έδωσε τη λίστα ποιος είναι; Είναι αυτός που την είχε και είπε ψέματα στην Βουλή. Συγκαλύπτετε αυτόν που την συγκάλυψε.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή είπε με χιούμορ : “την είδα πεσμένη τη Χρυσή Αυγή; Γιατί προτείνει Ειδικό Δικαστήριο και όχι έκτακτο στρατοδικείο;”

Κάλεσε να ψηφίσουν το πακέτο των μέτρων αν και είναι δυσάρεστο: “Ο λαός ζει το δράμα με ένταση και συγκρούσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την τελική εκτίμηση. Τώρα περιμένουμε να δώσουμε μάχη για επιμήκυνση, βιωσιμότητα, ολική δόση που είναι 44 δις μέχρι το τέλος Δεκέμβρη. Το μήνυμα είναι καθαρό. Αλλά τέτοια μέτρα δεν θα πάρει η χώρα, δεν αντέχει η χώρα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλο το παρασκήνιο για το χάος με τους υπαλλήλους της…

Η κρίσιμη ψηφοφορία για τα οδυνηρά μέτρα – Άγριες και πρωτοφανείς “μάχες” μέσα στη Βουλή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε