Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Βενιζέλος: Στελέχη όλων των κομμάτων στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης

Θέση στα όσα ακούστηκαν από τη στιγμή που εξαρθρώθηκε το γιγαντιαίο κύκλωμα εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη πήρε, από το βήμα της Βουλής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Από την πρώτη στιγμή των αποκαλύψεων, σε blog και παραπολιτικά sites έγινε αναφορά στο όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου, αφού ένας από τους συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα των εκβιαστών είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ με έντονη δράση στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτά τα δημοσιεύματα αποφάσισε να απαντήσει ο υπουργός Οικονομικών από το βήμα της Βουλής.

Και στάθηκε στο γεγονός πως δεν πρέπει να δοθεί βαρύτητα στο ποιος από τους συλληφθέντες υποστήριζε συγκεκριμένα κόμματα. Όπως είπε μεταξύ των συλληφθέντων υπήρξε και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ΛΑΟΣ. Γι’ αυτό ζήτησε σοβαρότητα και σιωπή!

«Υφίσταμαι κι εγώ επίθεση. Διαβάζω στο παραπολιτικό σκέλος διαδικτύου πως μια επιτυχία στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έχει ενοχλήσει το υπουργείο Οικονομικών, γιατί ένα στέλεχος ΣΔΟΕ που συνελήφθη, υπήρξε στέλεχος ΠΑΣΟΚ ή ψηφοφόρος του υπουργού Οικονομικών στο παρελθόν.

Τίποτα από αυτά δεν τον έσωσε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις έναν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο – στέλεχος του ΛΑΟΣ μεταξύ συλληφθέντων, έναν δημοσιογράφο, ένα στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που είναι στέλεχος ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ο ΣΔΟΕ αποκαθάρθηκε κι αυτό έχει σημασία! Σας παρακαλώ στο όνομα της πατρίδος να υπάρξει σοβαρότητα, συναίνεση και οι αναγκαίες σιωπές για να σηκώσουμε αυτό το βάρος!», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη:Τα μέλη, οι καταθέσεις και οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ”μαφίας”!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε