Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βενιζέλος και Κουβέλης ζητούν σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Βενιζέλος και Κουβέλης ζητούν σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών
Του ζήτησε ακόμη να γίνει και σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν ξεκινήσουν οι νέες επαφές του πρωθυπουργού.

Στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τηλεφώνησε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και του ζήτησε όπως ενημερωθούν για τις επαφές που είχε χθες στο Βερολίνο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
 
Ακόμη ο κ.Βενιζέλος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών της κυβέρνησης πριν ο ίδιος ξεκινήσει τις επαφές του στο εξωτερικό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός φαίνεται να μην θέλει να γίνει τώρα μια σύσκεψη των πολιτικών αλλά μετά τις επαφές του στο εξωτερικό.

Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς είπε στον κ.Βενιζέλο ότι ο Γιάννης Στουρνάρας θα ενημερώσει προσωπικά τόσο τον κ.Βενιζελο όσο και τον κ.Κουβέλη για τις επαφές που είχε. Αυτό που δεν έγινε όμως γνωστό είναι αν θα γίνει σε χωριστές συναντήσεις.

Αίτημα για σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, για να συζητηθούν όλα τα ζητήματα ενόψει της οριστικοποίησης του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ, αλλά και για να γίνει ενημέρωση σχετικά με τα όσα συζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας με τον Γερμανό ομόλογό του Β. Σόιμπλε, έχει καταθέσει στο Μέγαρο Μαξίμου και η ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΜΠΕ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σόιμπλε: η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ

Στουρνάρας προς Σόιμπλε: “Θα εφαρμόσουμε όλα τα μέτρα τώρα και θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας”

Ο Σαμαράς συνεχίζει τις συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε