Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βενιζέλος: στηρίζουμε τους αστυνομικούς και το έργο τους

Βενιζέλος: στηρίζουμε τους αστυνομικούς και το έργο τους

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος το πρωί και είναι συνάντηση με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και απλούς αστυνομικούς

Ο Βενιζέλος ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή κατάσταση, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν ενώ στις δηλώσεις του μίλησε για την ανάγκη στήριξης του έργου της Αστυνομίας.

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Ήρθαμε σήμερα εδώ, που χτυπάει η καρδιά της πόλης, η καρδιά της αστυνομίας, να στηρίξουμε τους αστυνομικούς στο έργο τους. Μέσα σε συνθήκες κρίσης,δίνουν όλη τους την ψυχή, αγωνίζονται με πίστη σε αυτό που κάνουν, στη δημοκρατία, στη νομιμότητα, το κράτος δικαίου. Με σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών. Η ΕΛΑΣ έχει καταγράψει πολυ μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχουν γίνει μεγάλα βήματα, γίνονται μεγάλα βήματα στην αντιμετώπιση της μεγαλης και οργανωμένης εγκληματικότητας, στο οικ. Έγκλημα, στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Γίνονται πολυ μεγάλα βήματα στην καθημερινή αστυνόμευση. Μιλήσαμε με τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ, που είναι ένα πολυ μεγάλο κεκτημένο για την Ελλάδα, και είναι ένα πρότυπο πια, διεθνώς. Είχαμε την ευκαιρία, να συζητήσουμε με όλες τις υπηρεσίες, της ΕΛΑΣ, να δουμε πως λειτουργούν τα κέντρα επιχειρήσεων, γιατί εκει είναι ο σφυγμός. Το πρόβλημα της ασφαλείας, είναι για τον πολίτη μείζονος σημασίας, η ΑΣΦΑΛΕΙΑ με όλες τις σημασίες του όρου. Οι πολιτικοί, κοινωνικοι αλλα και οι Αστυνομικοί, ειναι στο επίκεντρο του προβληματισμού μου, κι εμείς θελουμε ένα λαό ενωμένο, μια κοινωνία συνεκτική, ένα Εθνος, που να αγωνιστεί για να ξεπεράσει την κρίση, και πιστεύω, σ´ ένα νέο πολιτικό κλίμα και πλαίσιο.. Μετα τη Δευτέρα, και η Αστυνομία, θα μπορέσει να προσφέρει στον πολίτη, με έμφαση και ένταση αυτο το αγαθό της Ασφαλείας. Μιλήσαμε, για το κέντρο της Αθήνας, είδαμε τα βήματα που έχουνε γίνει, μέσα απο την εφαρμογή μιας οργανωμένης και συστηματικής και πολιτικής. Εδώ εντάσσεται και η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, που είναι ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα, και η Ελλάδα, είναι σε ένα βαθμό θύμα, της έλλειψης, μιας ολοκληρωμένης ευρωπαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται με αποτελεσματικότητα, μέσω ευρωπαϊκών μηχανισμός, αλλα ήδη, έχουν γίνει μεγάλα βήματα, με όλες τις νέες υποδομές που διαμορφώνονται για να δώσουμε μια οριστική λύση στο πρόβλημα, με σεβασμό στην ασφάλεια του πολίτη, και με εφαρμογή των ευρωπαϊκών κανόνων, σε σχέση με τους παράνομους μετανάστες. Είδαμε επίσης το πρόβλημα της καθημερινότητας του πολίτη, γιατί για κάθε πολίτη, η εμπειρία του σε σχέση με το έγκλημα, είναι μοναδική, και συγκλονιστική, και κανεις δεν πρέπει να ζει, στη ζωή του, στο σπίτι του, αυτή την εμπειρία…εκει, έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα, εκει χρειάζονται και νέες υποδομές, χρειάζεται διαρκής στελέχωση της ΕΛΑΣ, αλλα υπάρχει όρεξη, σχέδιο, υπάρχει πίστη. Και γι αυτο πρέπει να σας πω, ότι στέλνω απο εδώ, ένα μήνυμα γνώσης, γνώσης της πραγματικότητας και ρεαλισμού, χωρίς ψευδαισθήσεις, αλλα και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Διαβάστε επίσης:
“Εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών μας”

Τσίπρας: Δεν είναι φετίχ το νόμισμα

Η αγωνία των τελευταίων 48 ωρών – ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το 25% δίνουν μάχη για την πρωτιά – Πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές βγήκε 2ος!

”Αυτή θα είναι η Ελλάδα της δραχμής”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε