Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βενιζέλος:”Ο Τσίπρας λέει ότι έχω ξεφύγει;Tragic!”

Βενιζέλος:”Ο Τσίπρας λέει ότι έχω ξεφύγει;Tragic!”

Επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά αλλά και του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στην διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ειδικά για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι υπάρχουν πολλοί που παίζουν με νοθευμένα ζάρια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Λένε ωμά πολιτικά ψέμματα και προτείνουν το απολύτως αδύνατο. Και πρόσθεσε:
“Ο κ.Σαμαράς, δοξάζεται κρυπτόμενος. Διεκδικεί την ψήφο του λαού χωρίς να έχει συμμετάσχει σε έναν τηλεοπτικό διάλογο.”

Ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν δίστασε να δανειστεί και απόσπασμα από διαφήμιση που κάνει πάταγο!

Οταν κλήθηκε να απαντήσει στον χαρακτηρισμό του από τον κ Τσίπρα ότι έχει ξεφύγει και είναι πολιτικός απατεώνας, ο κ. Βενιζέλος είπε: “Στην έκφραση του κ.Τσίπρα που είπε ότι έχω ξεφύγει, την οποία έχει πάρει από την γνωστή τηλεοπτική διάφημισή, η απάντησή μου είναι: Tragic!”

“Ο κ.Τσίπρας έχει αποχαλινωθεί. Είναι ένας πολιτικός υβριστής”, είπε. Και συνέχισε: “Σε προσωπικό επίπεδο δεν αντιδρώ αλλά υπάρχει πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα στην σχέση μας με την αλήθεια. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε μια Ελλάδα έξω από την ΕΕ και το ευρώ. Στην κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, στην διακοπή εισαγωγών και εξαγωγών σε απομόνωση και αλβανοποίηση της Ελλάδας.
Οι δανειστές μπορούν να μας πούν: μείνετε στο ευρώ αλλά βγάλτε τα πέρα μόνοι στις εσωτερικές πληρωμές. Οτι μαζεύετε από τους φόρους μπορείτε να πληρώνετε. Αυτό οδηγεί στο να μην μπορούμε να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις. Πρόκειται για κορυφαία ψέμματα στον πολιτικό λόγο.

Όταν ρωτήθηκε για την συγγνώμη που έχει ζητήσει επανειλλημένα τις τελευταίες ημέρες, ο κ.Βενιζέλος είπε ότι είναι πολιτική πράξη. Ασκησε επίσης κριτική στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, λέγοντας ότι όταν πριν λίγες ημέρες έσπασε την σιωπή του δεν είπε τίποτα για τα χρόνια που κυβέρνησε, για τα λάθη που έκανε και για το πως οδηγηθήκαμε έως εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας:”Βενιζέλος και Σαμαράς είναι πολιτικοί απατεώνες”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε