Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βγάλτε μια κόλλα χαρτί… Ο Παπανδρέου έβαλε «πρόχειρο διαγώνισμα» στους υπουργούς του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα σχολικά τους χρόνια θυμήθηκαν το μεσημέρι τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου όταν ο πρωθυπουργός τους αιφνιδίασε με ένα… τεστάκι!

Σε γραπτό διαγώνισμα υποβλήθηκαν οι υπουργοί Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, Εργασίας, Λουκά Κάτσελη και Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Η σύσκεψη είχε στο επίκεντρό της το πως θα συμφωνήσουν οι υπουργοί μεταξύ τους για τις περικοπές που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Στους τρεις υπουργούς, λοιπόν, ο πρωθυπουργός έδωσε μια φόρμα και τους ζήτησε να γράψουν τις βασικές προτεραιότητες των υπουργείων τους για τα επόμενα τρία χρόνια, ανάλογα με τι εξοικονόμηση θα έχουν στην οικονομία και τι όφελος στην κοινωνία. Και αφού τελείωσαν, βαθμολόγησαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους…

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Mega, η Άννα Διαμαντοπούλου έβαλε κατά σειρά το νέο σχολείο, το τεχνικό λύκειο, τις μεταρρυθμίσεις και την έρευνα.

Η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κάτσελη, την καταπολέμηση της ανεργίας, την κοινωνική συνοχή και την αναμόρφωση των ασφαλιστικών ταμείων.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος έθεσε τις έξης προτεραιότητες: το θέμα των φαρμάκων, τις προμήθειες των νοσοκομείων, τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Διαβάστε επίσης

Ο πιο καλός ο μαθητής – Να καρφώσουν τους συναδέλφους τους που δεν συνεργάζονται ζήτησε από υπουργούς ο πρωθυπουργός

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε