Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βγήκαν τα “μαχαίρια” μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα για το ταξίδι στην Ευρώπη

Βγήκαν τα “μαχαίρια” μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα για το ταξίδι στην Ευρώπη

Στα ύψη η πολιτική κόντρα ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις επισκέψεις του δεύτερου σε Παρίσι, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αποκαλεί τον αντίπαλο του αφελή και επικίνδυνο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις κατηγορίες απάντησε με ανακοίνωση λέγοντας πως πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο λαός θα εκπροσωπείται από εδώ και πέρα με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη και έκανε λόγο πως το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο της χώρας έχει “συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες” αναφερόμενος στον κ. Παπανδρέου και πως αντιμετωπίστηκε στις Κάννες από Μέρκελ και Σαρκοζί.

Είχε προηγηθεί η σφοδρή επίθεση του κ. Σαμαρά, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του νέου γάλλου προέδρου και μάλιστα όσο βρισκόταν στο Παρίσι. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως είναι επικίνδυνος ο κ. Τσίπρας που επιτέθηκε σε έναν πολιτικό που οι θέσεις του είναι τόσο ξεκάθαρα υπέρ της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε επίσης τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία και πως ευθύνεται εκείνος για την καταστροφή συμμαχιών που στο τέλος θα οδηγήσουν τη χώρα στην απομόνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Πόρτα” στον Τσίπρα από τους Γερμανούς – Γιατί ακυρώθηκε ραντεβού του στο Βερολίνο

Γκάφα Τσίπρα με Ολάντ: “Θα γίνει … Ολαντ-ρέου!” – video

Το “ράλι” Βενιζέλου στο Παρίσι! Ολάντ:Είμαστε σύμμαχοι της Αθήνας για να απαλυνθεί το Μνημόνιο – Τι ρωτούσε συνεχώς ο Γάλλος Πρόεδρος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε