Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Αντιεξουσιαστές… τινάζουν στον αέρα την εκδήλωση Άδωνι στο Βόλο

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ήταν λίγο μετά τις 8 και ενώ ήδη αρκετός κόσμος βρίσκονταν έξω από το “Αχίλλειο” στο Βόλο περιμένοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν περίπου 30 άτομα με καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλες εισέβαλαν μέσα στο κινηματοθέατρο και έσβησαν τα φώτα. Οι κουκουλοφόροι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και παρά τις παραινέσεις να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο χώρο.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ομάδα αντιεξουσιαστών με κράνη και κουκούλες κατέλαβαν την είσοδο του κινηματογράφου, όπου μέσα παρέμεναν εγκλωβισμένοι πολίτες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκολοφόροι προπηλάκισαν ηλικιωμένους. 

 

Αναφερόμενος στην ομάδα αντιεξουσιαστών που… τίναξε στον αέρα την εκδήλωσή του, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τούς χαρακτήρισε “φασίστες της άκρας Αριστεράς”.

Η ΝΔ με αφορμή περιστατικό παρεμπόδισης από ομάδα αντιεξουσιαστών του βουλευτή και υποψηφίου προέδρου του κόμματος να προσέλθει σε προγραμματισμένη συγκέντρωση, με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.
“Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα”, αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε