Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Βοηθούν την Ελλάδα να αυτοκτονήσει”

“Βοηθούν την Ελλάδα να αυτοκτονήσει”

Ούτε τα μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία, ούτε και θα βοηθήσουν τη χώρα να ανακάμψει δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας, προβλέποντας ότι αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί η χώρα θέτει υποψηφιότητα να σύρει πρώτη το χορό διάλυσης του ευρώ.

Μιλώντας στο Σκάι και την εκπομπή του Γ. Αυτιά ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η Ευρώπη βαδίζει σε λάθος κατεύθυνση λέγοντας χαρακτηριστικά πως τόσο η Καγκελάριος της Γερμανίας, όσο και άλλα κέντρα με ανάλογα συμφέροντα επιδιώκουν αντί Ευρώπης “να έχουμε Γερμανώπη”.

Οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι κρίσημοι για το μέλλον της Ευρώπης είπε ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζοντας ότι εαν δεν αλλάξει η συνταγή των οικονομικών πολιτικών που ακολουθούνται
“μέχρι τέλος του έτους η Ελλάδα θα είναι υποψήφια να σύρει πρώτη το χορό της κατάρρευσης του ευρώ”.

Μόνη λύση είναι η αντίδραση πρώτα από μέρους της χώρας μας όπως είπε καθώς οι πολιτικές αυτές οδηγούν τη χώρα στην αυτοχειρία. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως “η Ελλάδα να αντισταθεί στη υποβοηθούμενη αυτοκτονία από την Ευρώπη”.

Αυτή τη στιγμή τα μέτρα που παίρνονται κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και όπως δήλωσε στον Σκάι ο κ Τσίπρας το πακέτο των 11,8 δισ. δεν θα είναι το τελευταίο και θα επιτείνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση:
“Θα ρίξουν λάδι στη φωτιά σε μια χώρα με 5 χρόνια ύφεση, δεν θα είναι τα τελευταία”

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Τσίπρας προέβλεψε και την εκτίναξη της ανεργίας στην Ελλάδα σε ποσοστά κοντά στο 30%.

Διαβάστε επίσης:
Μέσω εφορίας οι μεγαλύτερες μειώσεις! Κόβονται φοροαπαλλαγές-προνόμια πολύτεκνων τρίτεκνων και συνταξιούχων

Ξεπουλάνε νησιά λόγω κρίσης! – Τουλάχιστον 30 νησιά στο σφυρί – “Έξωση” στα ΟΥΚ για να μπει πωλητήριο σε νησίδα!

Ήθελαν να κάψουν το αρχείο του ΚΚΕ;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε