Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βολές Μαρκογιαννάκη κατά Χρυσοχοϊδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Kριτική στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη άσκησε από τα Χανιά ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δ. Ταξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

    Μιλώντας στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, ο κ Μαρκογιαννακης εμφανίσθηκε επικριτικός λέγοντας ότι δεν έχει αξιοποιηθεί η προσπάθεια της προηγούμενης ηγεσίας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

    « Είμαι πολύ ανήσυχος με την έξαρση της τρομοκρατίας. Τα απανωτά χτυπήματα, φοβάμαι ότι θα δημιουργήσουν μιθριδατισμό στην κοινωνία μας , θα το συνηθίσουμε και θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μας , οι βόμβες και οι εκρήξεις Και έχω μια απορία: Ξέρω πολύ καλά τι παραδόθηκε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, που ξηλώθηκε πρόσφατα, στη νέα ηγεσία της υπηρεσίας,και απορώ πώς με τα στοιχεία τα οποία δόθηκαν δεν υπάρχει εξάρθρωση της παραμικρής τρομοκρατικής οργάνωσης».

    Στις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού της ΕΛΑΣ αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Σκουλάκης.  « Νομίζω ότι μπορεί να είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά μέσα από διάλογο και προώθηση των αιτημάτων σας κάποια πράγματα από αυτά μπορούν να επιλυθούν»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε