Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Βολές" ΠΑΣΟΚ κατά Λοβέρδου και Χριστοδουλάκη για το ΔΝΤ

`Βολές` ΠΑΣΟΚ κατά Λοβέρδου και Χριστοδουλάκη για το ΔΝΤ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.01.2013 | 20:12

Είναι εντυπωσιακή η επιπολαιότητα με την όποια διεξάγεται στη χώρα μας ακόμη και τώρα η συζήτηση περί ΔΝΤ εκτιμά το ΠΑΣΟΚ με αφορμή σχετικά άρθρα Λοβέρδου και Χριστοδουλάκη στον κυριακάτικο Τύπο.

Όπως υποστηρίζεται στο σχολιο του Γρφαείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που ο κ. Τσίπρας έκθαμβος από την αμερικανική πολιτική αθωώνει το ΔΝΤ και καταδικάζει τις ελληνικές κυβερνήσεις για τις περικοπές μισθών, κάποιοι θέτουν ως προτεραιότητα την αποχώρηση του ΔΝΤ ώστε στο πρόγραμμα στήριξης να μείνουν μόνο οι ευρωπαϊκοί θεσμοί!

Δεν αναρωτιούνται τι έλεγαν και τι έκαναν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ΕΚΤ όταν το ΔΝΤ έκανε εσφαλμένες μακροοικονομικές εκτιμήσεις για το ελληνικό προγράμμα;

Όταν τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου 2011 έγινε η μεγάλη σύγκρουση του τότε Αντιπροέδρου και Υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου με την τρόικα για τις εσφαλμένες εκτιμήσεις της ως προς την ύφεση, τι έλεγαν όσοι είναι τώρα λαλίστατοι; Οτι δεν πρέπει να «μπλοφάρουμε» και να διαφωνούμε με την τρόικα! Αυτή όμως η σύγκρουση οδήγησε στο δεύτερο βελτιωμένο πρόγραμμα και στο κούρεμα του χρέους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη! Έκαναν λάθος σε έναν συντελεστή και οδήγησαν την Ελλάδα στην εξαθλίωση
   Διαδώστε αυτό το άρθρο