Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόμβα Καμμένου! Κόβει τα εξοπλιστικά για να βρει ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια

Βόμβα Καμμένου! Κόβει τα εξοπλιστικά για να βρει ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια

Παρά το γεγονός πως ο κ. Χουλιαράκης ανακοίνωσε παράταση για τα ειδικά μισθολόγια ώστε να βρεθούν τα ισοδύναμα, ο κ. Πάνος Καμμένος έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε κάτι τελείως διαφορετικό.

Τα 27,3 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για το 2017 και τα άλλα 27,3 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για το 2018 θα βρεθούν για να μην παγώσουν τα ειδικά μιθολόγια των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων από την περικοπή του Κωδικού με αριθμό 6900 του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορά εξοπλιστικά προγράμματα.

Με αυτό τον τρόπο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος «έδειξε» ότι έχει βρει τον τρόπο για να εξαιρεθούν τουλάχιστον τα χρήματα για να μην «παγώσουν» τα ειδικά μισθολόγια των ενόπλων δυνάμεων.

Ωστόσο, αυτό προφανώς δεν το έχει μοιραστεί ακόμα με τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης και κυρίως τον κ. Χουλιαράκη ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει νομοθετική βελτίωση δίνοντας στην κυβέρνηση παράταση μέχρι την 31η Δεκεμβρίου έτσι ώστε να βρει ισοδύναμα και να μην παγώσουν οι μισθολογικές ωριμάνσεις στα ειδικά μισθολόγια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε