Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόμβες από Ελβετία: Η Ελλάδα δεν συνεργάζεται για τους φοροφυγάδες

Βόμβες από Ελβετία: Η Ελλάδα δεν συνεργάζεται για τους φοροφυγάδες

Προς το παρόν το προεδρείο της Βουλής ισχυρίζεται ότι δεν έχει λάβει τη συγκεκριμένη επιστολή. Το NewsIt έχει την επιστολή στη δίάθεσή του και τη δημοσιοποιεί.

Οργή προκαλεί η γραπτή δήλωση του ελληνοελβετού βουλευτή Ιωσήφ Ζησιάδη ο οποίος σε γραπτή του δήλωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δηλώνει ότι ενημερώθηκε από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης για την κλήση του να καταθέσει στη Βουλή για τις δηλώσεις του στο Mega περί καταθέσεων ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία.

Η οργή έρχεται γιατί όπως ισχυρίζεται ο κ. Ζησιάδης μετά από ερώτηση που έκανε στην υπουργό Οικονομικών της Ελβετίας για τη συνεργασία των δύο χωρών έτσι ώστε να βρεθούν οι “κρυφοί” καταθέτες που φοροδιαφεύγουν, εκείνη του απάντηση ότι η Ελβετία από το 2005 εγκαλεί συνεχώς τις κυβερνήσεις, αλλά η Ελλάδα δεν ανταποκρίνεται σε μία συμφωνία για την καταπολέμηση της φορολογικής απάτης.

Κοινώς, αφήνει να εννοηθεί πως οι δύο κυβερνήσεις που πέρασαν από το 2005 έως σήμερα προσπαθούν να μην έχουν καμία συνεργασία με την Ελβετία ώστε να βρεθούν οι φοροφυγάδες, σαν να έχουν κάτι να κρύψουν.

Η επιστολή του ελληνοελβετού βουλευτή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ελληνοελβετός βουλευτής για τις καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε