Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βορίδης: Δεν υπάρχουν κομματικές μεθοδεύσεις στην εφεδρεία

Βορίδης: Δεν υπάρχουν κομματικές μεθοδεύσεις στην εφεδρεία

“Κάνουμε τη δουλειά μας. Λέει η ΝΔ ότι υπάρχουν κομματικές μεθοδεύσεις στο ζήτημα της εφεδρείας. Με ρωτάτε αν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Στη δική μου αντίληψη δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο. Τελεία”, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “ΒΗΜΑ FM” αναφέρθηκε με αυτά τα λόγια στις καταγγελίες του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ για μεθοδεύσεις ώστε να μην ενταχθούν στην εφεδρεία διευθυντικά στελέχη και αναπληρωτές τους.

Σε ό,τι αφορά τις δικές του θέσεις για την εφεδρεία, ο κ. Βορίδης ανέφερε: “Αν μου πείτε, ‘ξέρεις κ. Βορίδη μου, πριν από ένα μήνα είχες βγει στα κεραμίδια και έλεγες ότι το χαράτσι ήταν άδικο και δεν έπρεπε να γίνει ή να συνδεθεί με τη ΔΕΗ και όλα αυτά που έλεγα, τα λες και σήμερα;’ (σας λέω ότι) τα λέω και σήμερα. Αλλά το έργο που έχω να εκτελέσω ως υπουργός αυτής της κυβέρνησης δεν είναι να αναθεωρήσω το σύνολο της πολιτικής των δύο προηγούμενων ετών. Επειδή η εφεδρεία είναι οριζόντιο μέτρο, λέω ότι έχει συγκεκριμένες επιπτώσεις στα μέσα μεταφοράς”.

Τόνισε πως αποτελεί προτεραιότητα να ξεμπλοκάρουν τα μεγάλα έργα και σημείωσε: ” Έχουμε ήδη μπει και έχουμε αναθερμάνει τη συζήτηση και τη διαπραγμάτευση για να ξεμπλοκάρουν τα έργα. Είναι μια σύνθετη και δύσκολη διαδικασία, που έχει, όμως, ήδη ξεκινήσει και θέλω να αισιοδοξώ ως προς αυτό. Τα μεγάλα έργα είναι 6,5 δισ. και 16.000 θέσεις εργασίας. Μιλάμε για το 2,5% του ΑΕΠ. Είναι ένα τεράστιο θέμα και άρα πρέπει να το προχωρήσουμε και πράγματι απασχολεί τον πρωθυπουργό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προσπαθούν να κλείσουν τις τρύπες από την εφεδρεία με μαζικές μετατάξεις

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε