Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βορίδης και Γεωργιάδης τα έψαλαν στον ΣΥΡΙΖΑ: “Οι δικές σας παρέες γυρνούν στο δρόμο και σκοτώνουν κόσμο”

Βορίδης και Γεωργιάδης τα έψαλαν στον ΣΥΡΙΖΑ: “Οι δικές σας παρέες γυρνούν στο δρόμο και σκοτώνουν κόσμο”

Βέλη Βορίδη κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παραπονέθηκαν πως βρίσκονται στο επίκεντρο κριτικής κάθε φορά που σημειώνοντας φαινόμενα βίας στα πανεπιστήμια αλλά και στις επιθέσεις των βουλευτών του κόμματος της αριστεράς που συνέδεσαν την κυβέρνηση με τανκς και χούντες.

Ο κ. Βορίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: “αυτά που ξέρατε να τα αφήσετε. Πάει η εποχή που προσπαθούσατε να ενοχοποιήσετε την Δεξιά. Αυτά τελείωσαν. Τα τανκς δεν είναι πλέον πρόβλημα για τη Δημοκρατία. Αυτοί που οδηγούσαν τα τανκς τιμωρήθηκαν από τη Δημοκρατία και πέθαναν στη φυλακή. Οι τραμπούκοι είναι το πρόβλημα σήμερα στη Δημοκρατία. Οι τραμπούκοι, οι υπόλοιποι και κάτι δικές σας παρέες είναι αυτοί που γυρνούν στον δρόμο και σκοτώνουν τον κόσμο”.

Επεισόδιο όμως υπήρξε και ανάμεσα στον Αδωνη Γεωργιάδη και τον ΣΥΡΙΖΑ όταν οι βουλευτές του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, Μαρία Κανελλοπόύλου και Θεανώ Φωτίου, συνέκριναν το ξύλο με «τη βία που ασκεί η Τρόικα»

‘”Τι λέτε κυρίες συνάδελφοι; Μπορώ εγώ να πάω να μιλήσω στο ΕΜΠ; Αν πάω θα έρθουν οι φίλοι σας και θα με πλακώσουν στο ξύλο. Αυτό είναι βία! Αν τολμάτε ελάτε να πάμε μαζί αύριο στο Πολυτεχνείο να τις φάτε κι εσείς. Δεν μπορείτε να συγκρίνετε το ξύλο που πέφτει στα πανεπιστήμια με το αν μετακινούνται φοιτητές με το πρόγραμμα ΑΘΗΝΑ. Έλεος” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σταμάτησε να κουνά το δάκτυλο στην Κυβέρνηση για το θέμα της φοροδιαφυγής όταν δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγρια επεισόδια σε ξενοδοχείο στην Καβάλα – Εργαζόμενοι μόλις είδαν τον Μ. Βορίδη τα έκαναν γυαλιά καρφιά – Φυγαδεύτηκε σε δωμάτιο

Βορίδης: Παραμένω υπέρ της θανατικής ποινής (video)

Ο Άδωνις ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για τον “κακοποιημένο Σαμαρά”

Κασιδιάρης κατά Γεωργιάδη – Άγριος καυγάς στη Βουλή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε