Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε OXI στη μείωση του κατώτατου μισθού

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε OXI στη μείωση του κατώτατου μισθού
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.01.2012 | 19:44
Πρώτη δημοσίευση: 09.01.2012 | 19:40

“Δεν ψηφίζω μείωση μισθών” λέει ο Δ. Καρύδης. Την αντίθεσή τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εκφράζουν Θ. Οικονόμου, Βουδούρης και Παρασύρης.

Αποφασισμένος να μην ψηφίσει στη Βουλή κατάργηση του 13 και 14ου μισθού ή μείωση του κατώτατου μισθού δια νόμου εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή.

"Στους μισθούς και τις συντάξεις, πάμε με ρυθμούς χελώνας σε άλλα θέματα όπως η ανάπτυξη και οι αποκρατικοποιήσεις. Εγώ δεν θα ψηφίσω ν/σ για τους μισθούς" δήλωσε ο κ. Καρύδης.

Την αντίθεση τους στο ενδεχόμενο μείωσης του κατώτερου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, εκφράζουν με γραπτή ανακοίνωσή τους και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου, Οδυσσέας Βουδούρης και Φραγκίσκος Παρασύρης. Σημειώνουν ότι "οι τελευταίες απαιτήσεις της Τρόικας προκαλούν απορία και οργή" και καλούν την κυβέρνηση να πει "ένα ευγενικό, αλλά στιβαρό όχι".

Οι τρεις βουλευτές απορρίπτουν τις αιτιάσεις της Τρόικας ότι με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα, καθώς, όπως επισημαίνουν,"με τη λογική αυτή οι οικονομίες του Μπαγκλαντές και της Νιγηρίας θα ήταν πρώτες παγκοσμίως, όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα και εκείνες της Γερμανίας και της Σουηδίας στα πρόθυρα της κατάρρευσης".


Διαβάστε
Τρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε όχι στην μείωση του κατώτατου μισθού

Θέλουν να κόψουν τον 13ο και να “μοιράσουν” τον 14ο μισθό!
Με απόφαση της κυβέρνησης η μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα - Καταργείται ο 14ος μισθός

   Διαδώστε αυτό το άρθρο