Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχουμε πολλές διαφορές με τη ΝΔ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχουμε πολλές διαφορές με τη ΝΔ

Κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει από τα χείλη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το ακούσαμε σήμερα! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Νorth 98 τάχθηκε υπέρ της συναίνεσης αλλά πήγε και ένα βήμα παραπέρα το οποίο ίσως να μην ακουστεί καλά στα αυτιά όσων βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Σεβαστάκης εκτίμησε ότι θα μπορούσε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο οπως για πλεόνασμα, φοροδιαφυγή, αυξημένη φορολογία άλλωστε όπως είπε, οι διαφορές μεταξύ των δυο είναι περιορισμένες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος δεν κλείνει διοτι η νέα διοικηση των ΗΠΑ συγκρούεται με την Ευρώπη και πιθανόν το ελληνικό πρόγραμμα να εχει εγκλωβιστεί σε αυτή την διένεξη. Ο κ. Σεβαστάκης μιλώντας για το Grexit που επαναφέρουν ως σενάριο ξένοι οίκοι ή ΜΜΕ, ειπε πως αν συμβεί κατι τέτοιο δεν θα δώσουμε το σωστό νεύμα στην αγορά που χρειαζεται σταθερότητα. Το Grexit δεν θα ειναι Grexit αλλά εξοδος της ευρωζώνης απο τον εαυτό της.

Σε οτι αφορά την πιθανότητα εκλογών ο κ. Σεβαστάκης ειπε οτι το θεμα αυτο τίθεται κάθε φορά που βρισκεται σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση. Η ΝΔ βλέπει σαν όραμα τις εκλογες γιατί θέλει να καθίσει στην καρέκλα της εξουσίας. Στην ερώτηση οτι το ιδιο έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σεβαστάκης είπε πως αποδέχεται την κριτική. Στην ερώτηση αν ένα δημοψήφισμα θα ηταν αυτό που θα έδινε την δυνατότητα να αποφασίσει ο κοσμος τι θέλει, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε οτι αυτή τη στιγμή το δημοψήφισμα εχει αποδυναμωθεί, αλλά η καταφυγή στον λαό με κάποιον τρόπο θα μπορούσε να υπαρξει ακόμη και σαν επιχείρημα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε