Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βουλευτής σε Κουτρουμάνη: "Ψεύτη... λες ψέματα"

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2012 | 20:13
Πρώτη δημοσίευση: 12.02.2012 | 19:57

Οι βαριές κουβέντες δεν λείπουν στιγμή κατά τη διάρκεια της πολύκροτης συζήτησης στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που τη συνοδεύουν.

Όταν στο βήμα ανέβηκε ο υπουργός Εργασίας, κ. Κουτρουμάνης τα "αίματα άναψαν" και πάλι και όσο ο υπουργός έλεγε πως με κομμένη ανάσα αποφασίζουμε όχι μόνο για μέλλον αλλά για σήμερα και αύριο", ο κ. Καραθανασόπουλος του ΚΚΕ από το έδρανό του άρχισε να φωνάζει "ΨΕΥΤΗ.... ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ".

Ωστόσο, ο κ. Κουτρουμάνης δεν πτοήθηκε και συνέχισε την ομιλία του λέγοντας πως υπάρχουν δύο επιλογές:

- να ψηφίζουμε μέτρα, μέτρα που είναι επώδυνα και σκληρά για μεγάλο μέρος πληθυσμού διατηρώντας έτσι ακέραιη ελπίδα για σωτηρία χώρας και να διατηρήσουμε ένα σημαντικό μέρος βιοτικού επιπέδου Ελλήνων.
 
- να αρνηθούμε δανειακή σύμβαση και να συζητάμε από αύριο τα σενάρια χρεωκοπίας της χώρας που οδηγούν σε μείωση εισοδημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες απώλειες στο ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία - Πέντε βουλευτές και ο Καστανίδης δεν θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία - Δεν θα ψηφίσει τα μέτρα η Λ. Κατσέλη

Άρχισε η “μάχη” του “ΝΑΙ” και του “ΟΧΙ” - Τα μεσάνυχτα η κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία – ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετρούν τις απώλειες τους

Πραξιτέλης Σαραντόπουλος   Διαδώστε αυτό το άρθρο