Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε… 13η σύνταξη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το απίστευτο αλαλούμ που επικράτησε με την απόδοση του έκτακτου βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έλαβε το βοήθημα που βαφτίστηκε 13η σύνταξη και ένας εν ενεργεία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Το πόσο διάτρητο ήταν το σύστημα και τα κριτήρια αποδείχθηκε όταν φάνηκε πως λαμβάνουν το επίδομα άνθρωποι με περιουσία και εισοδήματα που αρκούν και με το παραπάνω για την διαβίωσή τους και το στερούνται άλλοι που μετά βίας μπορούν να επιβιώσουν.
Τώρα ήρθε και το… κερασάκι στην τούρτα καθώς σύμφωνα με το δελτίο του STAR ένας εκ των “δικαιούχων” ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.
Αν και βουλευτής Ηλείας ο κ. Μπαλαούρας εμφανιζόταν στο σύστημα ως συνταξιούχος με αποδοχές κάτω από 850 ευρώ και έτσι έλαβε επίδομα 300 ευρώ!
Ο ίδιος σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ είπε πως έδωσε το ποσό που έλαβε στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΤτΕ και στο Απεργιακό Ταμείο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΤτΕ, όπου κατέθεσε από 150 στο καθένα.
Το πόσο απαράδεκτο είναι το σύστημα φαίνεται από το γεγονός ότι ο κ. Μπαλαούρας που σήμερα λαμβάνει 550 ευρώ σύνταξη λόγω των περικοπών στο ποσό καθώς είναι βουλευτής τον είδε ως … χαμηλοσυνταξιουχο και τον επιδότησε με 300 ευρώ χωρίς να λαμβάνει υπόψη της βουλευτική αποζημίωση που λαμβάνει! Ουσιαστικά με την περίπτωση του βουλευτή αποδεικνύεται ότι το σύστημα απόδοσης του επιδόματος είναι… τυφλό!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε