Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Βουλή – Ασφαλιστικό: Έβριζε ο Λαγός και τον έδιωξαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για μία ακόμη φορά, βουλευτές της Χρυσής Αυγής βάζουν “φωτιά” στη Βουλή. Με αφορμή την κόντρα του Χρήστου Παππά με τον Πάνο Σκουρλέτη, που… κρατούσε από το μεσημέρι και είχε… round two, ο προεδρεύων ζήτησε να βγάλουν τον Γιάννη Λαγό από την αίθουσα, ο οποίος ωριόταν και έβριζε! Ωστόσο οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο βουλευτής της ΧΑ παραμένει στο έδρανό του!

Η κόντρα μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι στη Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό και ήταν σκληρή.

Δεν μπορούν οι υμνητές της δικτατορίας να εμφανίζονται με τον μανδύα της κοινωνικής ευαισθησίας” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού ο Χρήστος Παππάς και να αρχίζει να φωνάζει από τα έδρανα.

“Υποστηρίζετε τα κρεματόρια ! ενέχεστε σε δολοφονίες !” είπε ακόμη στον… κραυγάζοντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο υπουργός Περιβάλλοντος και ξεκαθάρισε ότι «οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της Δημοκρατίας».

Ωστόσο λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα ξεκίνησε ο… δεύτερος γύρος, με νέα αντιπαράθεση μεταξύ Σκουρλέτη και Παππά και κάπου εκεί παρενέβη και ο Γιάννης Λαγός και έγινε… ο χαμός!

Η συνεδρίαση διακόπηκε, το κανάλι της Βουλής έδειχνε για περίπου μισή ώρα μία κάρτα με… χαλί κλασική μουσική (σ.σ. τι ειρωνεία) και σύμφωνα με πληφορορίες του newsit.gr έγιναν μικροεπεισόδια έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας!

Στο βίντεο που υπάρχει στην αρχή του κειμένου, ακούγονται οι βρισιές του Γιάννη Λαγού πριν την… αποβολή του, ενώ εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο βουλευτής της ΧΑ παραμένει στο έδρανό του παρά την αποβολή του!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε