Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βουλή – Λεβέντης: Η γυναίκα μου με ρωτάει αν θα πάρω τη θέση του Καμμένου [vid]

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για κατάρρευση του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο Βασίλης Λεβέντης, κατά την ομιλία του στη Βουλή πριν αρχίσει η διαδικασία της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο και για τους μύθους που ακούγονται για αυτόν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Λεβέντης: “Ένας από τους μύθους, είναι ότι ο Πάνος Καμμένος θα φύγει από την κυβέρνηση και θα πάρω τη θέση του. Μέχρι και η γυναίκα μου με ρωτάει αν θα πάρω τη θέση του Καμμένου…”.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε πως: “Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει έτσι μέχρι να καταρρεύσει, γιατί είναι σίγουρη η κατάρρευση του Τσίπρα ή να γίνει η οικουμενική ή να πάμε σε εκλογές. Το μυαλό του θα διαλέξει. Αυτός πρέπει να αποφασίσει”, και δήλωσε ότι “εδώ έχουμε δύο κόμματα που συγκρούονται με την εξουσία προκειμένου να καταφέρουν την κατάληψη της”.  

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι δεν θα συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι “εγώ με τον Τσίπρα δεν θα πάω. Του το έχω πει. Εγω ψήφο στον Τσίπρα δεν δίνω. Αν του φύγουν πέντε βουλευτές, δεν μπορεί να στηρίζεται σε εμένα” και πρόσθεσε “εγώ καλώ να ξεπεράσουν τους εγωισμούς τους ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης να κάνουν κυβέρνηση”. 

Παρά ταύτα είπε ότι “εγώ θαυμάζω τον κ. Τσίπρα γιατί εγω δεν θα μπορούσα να κόψω συντάξεις και μισθούς. Τον θαυμάζω που το κάνει”, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε ότι “ο Τσίπρας δεν είναι ο κακός άνθρωπος που θέλει να τα πουλήσει όλα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε